AK PARTİ'DE SORUNLAR KAĞIT ÜZERİNDE KALMAZ

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, partisinin etnik kökene dayalı bir siyaset yapmadığı gibi yeni açılımlarla toplumun tüm kesimlerini kucakladığını söyledi.

30 Nisan 2011 Cumartesi 11:02
AK PARTİ'DE SORUNLAR KAĞIT ÜZERİNDE KALMAZ

Şengül, "Biz güçlülerin değil; güçsüzlerin, ötelenmişlerin partisiyiz. Bazı partiler etnik kökeni temsil ediyor, bazıları ise sadece sahil kesimini. Ama AK Parti tüm Türkiye'nin partisidir." dedi.
    AK Parti Kınık İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte esnafları dinleyen, vatandaşlarla sohbet ederek AK Parti'nin hedefini, projelerini anlatıp destek isteyen Aydın Şengül, muhtarlar ve sivil toplum üyeleriyle de yemek yedi.
    Vatandaşların sorunlarını kağıt üzerinde bırakmayacaklarını belirten Şengül, "Atalarımız bize büyük bir medeniyet bıraktı. Türkiye'nin dünya siyasetindeki yeri gerçekten onur verici. Avrupa ülkeleri ve Amerika artık bizim bulunduğumuz coğrafyada bize sormadan bir şey yapamıyor." dedi.
    Konuşmasında AK Parti dışındaki diğer siyasi partilerin izledikleri politikalara da işaret eden AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, "Diğer siyasi partilerin toplumu ayrıştıran bir politikada ısrar ettiklerini görürsünüz. Bazı partiler etnik kökeni temsil ediyor, bazıları ise sadece sahil kesimini. Ama AK Parti tüm Türkiye'nin partisi. Yıllardır ötelenmiş kişileri bağrımıza bastık, vatandaşı ayrıştıran statükonun her zaman karşısında olduk ve olacağız." diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol