AK PARTİ KARABAĞLAR SAHADA...

AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı sahaya inerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor, çözüm arıyor.

13 Şubat 2012 Pazartesi 14:50
AK PARTİ KARABAĞLAR SAHADA...

İlçe Başkanı Kadir Uçar, ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri ile kadın ve gençlik kolları vatandaşla bir araya geldi.
 
Sorun ve çözüm önerileri için Karabağlılarla bir araya gelinen toplantıya, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli de katıldı.  Karabağlar Kaymakamını ve Karabağlar Mesleki Eğitim Merkezi ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ve Ak Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar daha sonra Karabağlar ilçe teşkilatı üyeleri bir araya geldi, Üyelerin mahallelerin ve sokaklarında yaşadıkları sorunları dinleyerek tek tek not aldı.
 
AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ve Ak Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Tevfik Özdemir makamında ziyaret etti ardından odaya kayıtlı esnaf ayağına giderek sorunları yerinde dinledi. Sorunlarını ayaklarına kadar gelerek diyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizliye ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar’a Sorunlarını dinlediği için Karabağlar esnafı teyekkür etti.
 
YERİNDE ÇÖZÜM
Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar ile parti üyelerinin son durağı ise, Karabağlar İlçesinin hizmet alamayan ve birçok sorunla boğuşan Salih Omurtak Mahallesi oldu. Yıkım tehlikesiyle iç içe olan Limontepe Seniye-Hasan Saray İlköğretim Okuluna giden  Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, Vatandaşların yoğun iğlisiyle karşılandı. Milletvekili Denizli ve İlçe başkanı Uçar vatandaşlardan gelen bir biri ardına sorunları dikkatle dinleyerek not alırken, Bölge sakinlerinin anaokulu isteği de anında çözüldü. Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı’yı arayan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İl Milli eğitim Müdürü Bardakçı’nın olumlu yanıtı üzerine heyet mahalleliye anaokulu yaptırılacağı müjdesini verdi.
 
ÖNCE KENDİMİZİ EĞİTECEĞİZ 
Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ve AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, İlçenin sorunu bizim sorunumuzdur. Karabağlar ilçesinin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. İlçenin ve ilçede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit edip yerinde çözüm sağlayacağız. 2014 yerel seçimlerin de de AK belediyeciliği Karabağlar ilçesine kazandırarak, yepyeni ve yaşanılır sorunsuz herkesin mutlu olduğu bir Karabağlar yaratacağız diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol