10 GÜNDE 60 BİN KİLOMETRE...

Seçim için yoğun bir tempoda çalışmaya devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın oluşturduğu ekip 10 günde 60 bin kilometre yol katetti.

09 Mayıs 2011 Pazartesi 15:59
10 GÜNDE 60 BİN KİLOMETRE...

 Milletvekili adayları, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde saat 08.00’de mesaiye başlıyor. İki toplantının ardından ilçelere, köylere ve mahallelere kadar yayılıyor.
Her sabah İl Başkanı Ömer Cihat Akay başkanlığında düzenlenen toplantıya birimlerden sorumlu il başkan yardımcıları katılıyor. Önceki günün muhasebesinin yapıldığı toplantıda önce 9 gruptan oluşan milletvekili adaylarının programları daha sonra da ilçelerde yapılan seçim çalışmaları masaya yatırılıyor. İki aydır aksatılmadan yapılan toplantıların seçim çalışma programına çok büyük katkısı olduğunu ifade eden AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, diğer partilerin ne yaptığına bakmaksızın 8,5 yıllık AK Parti iktidarının icraatlarını anlatmaya devam ettiklerini söyledi. İzmir’den aday gösterilen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılmasıyla daha da güçlendiklerini ve bunun sonucunda İzmir’e yapacakları yatırımları vatandaşa anlattıklarını ifade eden İl Başkanı Akay, İzmir’in en ücra köşelerine kadar gittiklerini belirtti. İl başkanlığında hergün birer saat arayla iki toplantı yaptıklarını, 09.00’da da her ilçenin SKM sorumlularıyla bir araya geldiklerini anlatan Akay, "Toplantıların ardından ortaya çıkan çalışmalar, ilçelerimiz vasıtasıyla mahallelere kadar ulaşarak devamlı bir bilgi akışı sağlanıyor. Milletvekili adaylarımızın çalışmalarını da koordineli bir şekilde planlayarak; tüm seçim bölgelerimizde vatandaşlarımızla devamlı bir dirsek teması sağlandı. Bütün milletvekili adaylarımız seçim bölgelerini köy köy, mahalle mahalle dolaşarak, her evin kapısını çalarak, her esnafımızın sıkıntısını dinleyerek anında çare olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.
Milletvekili adaylarının 10 günlük süreçte 60 bin kilometreyi geçen seçim gezilerine imza attığını vurgulayan Akay, bu rakamın seçim takvimi sonunda 300 bin kilometreyi geçeceğinin altını çizdi. Milletvekili adaylarının seçim bölgelerinde İzmir’in en ücra köşesine kadar karış karış ziyaret ettiğini anlatan Akay, "Teşkilatlarımızın dışında gönüllü olarak çalışan tüm AK Partili arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda sadece hizmetlerimizi, İzmir’i hak ettiği noktaya kavuşturacak projelerimizi anlatıyoruz. Yardıma muhtaç kardeşlerimize köprü oluyoruz. Hangi siyasi görüşte olursa olsun ayrım yapmadan, hizmet sevdası ile çaba sarfettiğimizi gösteriyoruz." şeklinde konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol