ZUHAL TOPAL'A OLAY SÖZLER!..

Esra Erol'un programından ayrılan damat adaylarından Mehmet Güneş, Instagram'dan yaptığı canlı yayında Zuhal Topal hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti.

08 Mart 2017 Çarşamba 01:15
ZUHAL TOPAL'A OLAY SÖZLER!..

Esra Erol’dan ayrılan damat adayı Mehmet Güneş ile evlilik kararı aldığı Bahar Aydın’ın Zuhal Topal’a geçeceği iddia edilmişti. Mehmet Güneş, Instagram’dan yaptığı canlı yayında iddiaları yalanlayarak Topal hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

“BAHAR HANIMI DA ALIP BİZİM PROGRAMA GELİN”

Esra Erol’un hazırlayıp sunduğu ‘Esra Erol’da” isimli izdivaç programından geçen hafta ayrılan Mehmet Güneş Instagram’da yaptığı canlı yayında Star TV’deki Zuhal Topal’ın hazırlayıp sunduğu ‘ ‘Zuhal Topal’da” programındaki yöneticilerden Aslı isimli bir bayanın kendini sürekli aradığını ve ”Mehmet Bey Bahar Hanım’ı da alıp bizim programa gelin” diye teklifte bulunduğunu açıkladı.

“BENİ ŞEREFSİZ Mİ SANDINIZ?”

Damat adayı Mehmet Güneş, “Bana ‘Bize gel Esra Erol’u kötüle, istediğini söyle. Bu hayatta senin her istediğin olacak’ diye kandırmaya çalışıyorsunuz. Karşınızda çocuk yok. Ben Esra Erol’dan şerefimle ayrıldım. Beni şerefsiz mi sandınız? Bana para, iş teklif ediyorlar. Beni paranızla satın alamazsınız. Ben sizin parayla satın alıp canlı yayında iftira attırdığınız satılıklardan değilim” dedi.
EVLİLİK PROGRAMLARI TOPLUMU YOZLAŞTIRDI
Evlilik programları son dönemde toplumun büyük kesiminin tepkisini çekiyor. Ahlâki çöküntüye ve yozlaşmaya neden olan bu programlarda kadın ve erkek haysiyetininin zedelendiği de birçok kişinin ortak görüşü. Televizyon kanallarının önemli gelir kaynaklarından biri olan bu programlarda yarışmacıların cast ajanslardan seçildiği, polemik ve kavgaya zorlandığı dile getirilen iddialar arasında.
MHP ÖNERGE VERDİ AKP REDDETİ 
MHP, 17 Şubat’ta Meclis Başkanlığı’na ‘televizyonlarda yayınlanan evlilik-izdivaç programlarının toplumun çekirdeği olan aile kurumuna olumsuz etkilerinin araştırılması için’ grup önerisi verdi. Ancak MHP’nin araştırma önerisi AKP’lilerin oylarıyla reddedildi. Oylamanın ardından söz alan önergenin sahibi MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, AKP’lilerin tavrını eleştirdi ve şunları söylemişti: “Böyle hayırlı bir konuda AKP’nin niye ‘hayır’ dediğini ben anlayamadım. Burada AKP adına konuşan 2 arkadaş, buradan doğacak siyasi sıkıntıları gidermek için konuşma yapıyor, ancak sorunun çözümüne yönelik olarak, Meclis’in siyasal bir duruş koyması için gereken bir Meclis araştırma komisyonu kurulmasına da karşı çıkıyor.”
RTÜK’e ŞİKÂYET YAĞDI
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na (RTÜK) Ocak-Aralık 2016 dönemine ait olmak üzere evlilik programlarına ilişkin toplam 75.190 şikâyet geldi. Üst kurulun bunun üzerine 4 Ocak 2017'de yaptığı toplantıda izdivaç programlarını yayınlayan medya hizmet sağlayıcılarına 14 milyon 43 bin 393 TL'lik para cezası müeyyidesi uygulandığını belirtti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol