Zerrin Özer'in Yeni Kocası Meğer...

Kendisinden 27 yaş küçük sevgilisiyle nikah masasına oturan 61 yaşındaki Şarkıcı Zerrin Özer, ertesi gün yeni eşi Murat Akıncı’nın 3 kadını dolandırdığı iddiaları ile karşılaştı.

17 Haziran 2019 Pazartesi 23:29

Şarkıcı Zerrin Özer, Murat Akıncı ile dün akşam evlendi. Özer’in Zekeriyaköy’deki villasının bahçesindeki düğün törenine 100 kişi katıldı. 61 yaşındaki Zerrin Özer, oldukça mutlu olduğunu söylerken bu sabah tatsız bir sürprizle karşılaştı.

TV programlarına telefonla bağlanan 3 kadın, eski sevgilisi olduğunu söyledikleri Murat Akıncı’nın çeşitli zamanlarda kendilerini dolandırdığını iddia etti. Dün akşam saat 20.00’de evlenen Zerrin Özer, bu sabah 08.00’de kocası hakkındaki dolandırıcılık suçlamalarıyla karşılaştı.

Zerrin Özer’in eşi yüzünden mağdur olduğunu iddia eden 3. kişi, 2. Sayfa’ya konuk oldu. Kimliğini açıklamayan kişi şunları söyledi:

O bir servet avcısı. Zerrin hanım aşık olabilir ama o kişinin sevdiğini düşünmüyorum. Cebinde 5 kuruşu olmayan bir adam. Nakit param yok dediğimde ‘telefonunu sat’ dedi.

Canlı yayına telefon bağlantısı ile katılan Seda Hanım ise, Mahmut Atalay adıyla tanıştığı ve yaklaşık 1,5 sene boyunca flört ettiği Akıncı’nın kendisini 400 bin lira dolandırdığını açıkladı.

Bunu annesiyle birlikte yaptığını söyleyen Seda Hanım, yurtdışına öğrenci gönderen ve eğitim konularında destek veren bir kuruluşta çalıştığı sırada kendisiyle tanıştığını ve Akıncı’nın kardeşinin okul işleri için ofislerine geldiğini anlattı. Sonrasında aralarında bir yakınlaşma olduğunu ve kısa bir süre sonra kendisinden bin lira istediğini söyleyen Seda Hanım, aynı akşam borcunu ödediğini ve böylelikle kendisine güven verdiğini söyledi.

Zerrin Özer, yeni evlendiği 27 yaş küçük eşinin ‘servet avcısı’ olduğu iddiasıyla karşılaştı


Seda Hanım, 16 Kasım 1984 doğumlu olduğunu söylediği Murat Akıncı’nın ilerleyen dönemlerde çirkin yüzünü gösterdiğini ve kendisini tehdit ettiğini hatta oğlunu öldürmekle korkuttuğunu söyledi. Mahkeme kayıtlarında bu bilgilerin hepsinin bulunduğunu ifade eden Seda Hanım, bu süre zarfında kendisinden tek kuruş bile alamadığını açıklayarak işinden olduğunu ve kendisini Mahmut Atalay olarak tanıtan Murat Akıncı’nın yalancı ve dolandırıcı olduğunu belirtti.

Gerçek kimliğini savcılığa başvurduktan sonra öğrendiğini söyleyen Seda Hanım, “Zerrin Hanımla evlenmeden önce üzerine ciddi bir malvarlığı yapmıştır diye düşünüyorum yaş tahtaya basmaz o” şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde katıldığı 2. Sayfa programında, özel hayatına dair şu açıklamaları yapmıştı:

Evlilik teklifi aldım. Uzun zamandır bir ilişkim var, hiçbir zaman görüntülenmedik dışarıda… İki seneye yaklaşıyor ilişkimiz başlayalı… Sevgilim bizim camiadan değil. Kır düğünü gibi bir şey olabilir. Çok sade ve cici bir gelinlik giyebilirim.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol