ŞOK SUÇLAMA...

Şarkıcı Gülbin Vardar, oyuncu Yeliz Yeşilmen'le evlenen eski eşi Ali Uğur Akbaş'ın velayeti kendisinde olan kızını alıkoyduğu iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundu.

26 Eylül 2012 Çarşamba 15:12
ŞOK SUÇLAMA...

 Vardar, 10 yaşındaki kızının Yeşilmen'in ajansında mankenlik yaptırılacağını öne sürerek, "Ben kızımı almak için adliyenin önüne çadır kuracağım onu almadan gitmeyeceğim" dedi.

İstanbul'da yaşayan 31 yaşındaki Gülbin Vardar, 3 yıl önce boşandığı Ali Uğur Akbaş'la evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Aleyna'yı yaz tatilinde kalması için babasının yanına, Adana'ya gönderdiğini ancak bir daha haber alamadığını söyledi. Vardar, tatil bitmesine rağmen Aslı Aleyna annesinin yanına dönmediğini özel bir okula kaydı yapılmasına rağmen okula başlayamadığını belirterek, "Kızımın yanına gelmesini istiyorum. Bütün ısrarlarına rağmen sonuç alamadım. Bu nedenle annem Leyla Beşer ile birlikte Adana'ya geldim. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdim. Eski eşim, velayeti bende olan kızımı alıkoydu, göstermiyor" diyerek adliye önünde ağladı.
Gülbin Vardar, elinde kızı Aslı Aleyna'nın fotoğrafıyıla geldiği adliye önünde, "Kızımı bir aylığına babasının yanına göndermiştim. Ama aradan iki ay geçti, geri göndermedi. Telefonla veya bir başka şekilde de ulaşamadım. İstanbul'da okula başlaması gerekiyor. Zorla alıkoyduğu kızımı almadan asla dönmem. Kızım oradan oraya perişan ediyorlar. Sırf nafaka istemesin diye kızımı benden kaçırdı. 2 aydır dün ilk kez kızımla telefonla görüştüm. Kızım bana 'anne ne olur git başına birşey gelmesin' dedi. Ancak ben gitmeyeceğim adliyenin önüne çadır kurup burada bekleyeceğim. Kızım kendinin yanında da değil. Hiç tanımadığı güvenmediğim insanların yanında. Onun için kızımı almadan gitmeyeceğim. Ben adalete güveniyorum kızım perişan halde" diye konuştu.
Vardar çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu Facebook sosyal paylaşım sitesinde uygunsuz fotoğraflarının olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:
"Kızım benim yanımdayken makyaj yapmasını bilmezdi. Şimdi Facebook'ta fotoğraflarında hep makyaj yapmış. Çok uygunsuz fotoğrafları da var. Kızımı Yeliz Yeşilmen'in mankenlik ajansı varmış orada mankenlik yaptıracaklarmış öyle kandırıyorlar. Ben kızımın manken olmasını istemiyorum. Ne olur bana yardım edin kızımı kurtarın."
Anneanne de adliye önünde gözyaşlarına boğularak torununun perişan edildiğini söyledi. Vardar daha sonra adliyeye girerek şikayette bulundu. Şikayet üzerine işleme koyan savcılık, küçük kızın annesine iade edilmesi için polis ve jandarmaya talimat verdi. Ekipleri verilen adreslere gitti, ancak kız çocuğunu bulamadı.
Kendi çocuğunu alıkoyduğu iddia edilen Ali Uğur Akbaş ise iddiaları kabul etmedi. Akbaş, "Kızımın yaz tatili için yanıma geldiği doğru. Ama tatilin bitimine yakın, yanımda kalmak istediğini, kendisiyle ilgilenmeyen annesine dönmek istemediğini söyledi. Ben de kızımı üzmemek adına düşüncesine saygı duyup, kabul ettim. Kendi isteğiyle özel bir okula kaydını yaptırdım. Öyle zorla alıkoyma gibi bir durum olabilir mi? İnsan kızının mutluluğunu istemez mi? Üstelik ben şu anda, çok da mutlu bir evliliğe sahibim. Kızım da şimdiki eşimi de kardeşini de çok seviyor" dedi.

İHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol