'Servetim Değil Sağlığım Olsaydı Keşke...'

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil uzun bir süredir Kaçış Sendromu hastalığı yüzünden zor bir süreçten geçiyor. Bir kaç kez ölümden dönen son olarak da, evinde düşüp kaburgasını kıran Mehmet Ali Erbil, Kaçış Sendromu hastalığının nüksetmesi nedeniyle 234 gün yoğun bakımda tedavi görmüş, taburcu olduktan sonra da iki kez hastaneye kaldırılmıştı.

07 Haziran 2020 Pazar 16:16
'Servetim Değil Sağlığım Olsaydı Keşke...'

1.5 yıl önce banyoda düştükten sonra nükseden Kaçış Sendromu hastalığı nedeniyle tedavi olan Mehmet Ali Erbil, pandemi sürecinde arkadaşlarını evine çağırdı. Yönetmen Tolga Yüce ve sanatçı arkadaşı Ercan Avşar’ın doğum günü için bir araya gelen ünlü şovmen, pandemi sürecini nasıl geçirdiğini Günaydın’a anlattı.

Koronavirüs nedeniyle kızlarını ve torununu göremediğini, onları çok özlediğini dile getiren Erbil, “Haftada iki gün ilaç yüklemesi yapılıyor. Bu işlem 24 saatten fazla sürüyor. Bu süreç beni çok yoruyor. Evde fizik tedavi görüyorum, günlerim çok yorucu geçiyor. Hastane olayı beni çok yoruyor. Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım olsaydı. Bu süreçte sevenlerim beni hiç yalnız bırakmadı.

‘ÇOCUKLARIMI ÖZLEDİM’
Mehmet Ali Erbil, Kaçış Sendromu hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi oluyor. Salgın sürecini evinde geçiren ve kimseyle görüşmeyen Erbil, önceki gün arkadaşlarıyla bir araya geldi. Oyuncu, “Aylardır görmediğim çocuklarım ve torunumu çok özledim. Onlara bir kez sarılsam başka bir şey istemiyorum” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.06.2020 16:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol