SEDA ÜREN DE ESTETİK OLDU

Ünlü sanatçı Seda Üren, burnuna yapılacak müdahale ve kalçasında bulunan doğum lekesinden kurtulmak için Samsun'a geldi.

28 Şubat 2011 Pazartesi 16:44
SEDA ÜREN DE ESTETİK OLDU
Ünlü sanatçı Seda Üren, Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın Samsun'da bulunan FBM Estetik Kliniği'nde burnuna ve kalçasına yapılacak müdahale öncesinde gazetecilerin sorularını cevapladı. Üren, bugüne kadar vücuduna hiç estetik müdahale yaptırmadığını söyledi. Burnuna ve kalçasına yapılacak müdahalenin estetik müdahale anlamına gelmediğini belirten Üren, "Dr. Hayati Akbaş, burnumun ucuyla biraz oynayacak. Bir de annem bana hamileyken elini arkasına koymuş, arkamda bir doğum lekesi var, onu tedavi edecek. Eğer estetik yaptırırsam sarkmak, buruşmak asla istemem. Zamanı geldiğinde, yaşım gerektirdiğinde yaptırmaktan asla çekinmem" dedi. 

Üren'in estetik müdahaleye ihtiyacı olmadığını belirten Doç. Dr. Hayati Akbaş ise, "Her insanın ufak tefek bazı şikayetleri olabilir. Burnunun ucuna küçük bir müdahale olacak ama ağır bir müdahale değil. Operasyonu gerçekleştirdikten sonra hemen ayağa kalkabilecek" diye konuştu. 

Artık insanların estetik müdahale için Avrupa'ya gitmek yerine Samsun'a geldiklerini, yurt dışından insanların Türkiye'yi ve Samsun'u tercih ettiklerini belirten Akbaş, "Samsun gerçekten bu alanda bir isim yaptı, marka oldu. Bu markadan İstanbul'un etkilenmemesi, sanat dünyasının etkilenmemesi mümkün değil. İstanbul'dan birçok sanatçının Samsun'a gelerek bir takım estetik uygulamalarını burada yaptırması bu il için çok büyük bir kazançtır. Estetik cerrahi konusunda Türkiye dünyanın en ileri ülkelerinden birisi. Dünyada estetik cerrahisi denildiğinde Brezilya, Amerika ve Türkiye akla gelir. Mesleğim ve Türkiye adına sevindirici bir gelişme. Eskiden insanlar sağlık için Avrupa'ya giderlerdi, artık tersine döndü, yurt dışından Türkiye'ye ve Samsun'a sağlık hizmeti almak için insanlar geliyor" şeklinde konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol