SABA TÜMER EN ÇOK CAMERON DİAZ'I SEVDİ ÇÜNKÜ...

Saba Tümer'in, Jennifer Lopez'in ardından 18 Mayıs'ta gösterime girecek olan "Dikkat Bebek Var" filminin yıldızlarından Cameron Diaz ile Los Angeles'ta yaptığı röportajı dün ekrana geldi. Tümer neden en çok Diaz'ı sevdi?

16 Mayıs 2012 Çarşamba 10:03
SABA TÜMER EN ÇOK CAMERON DİAZ'I SEVDİ ÇÜNKÜ...

Diaz'ı Jennifer Lopez'den daha çok seven Tümer, "Cameron Diaz kendiyle barışık, çok şeker, çok cool ve çok komik bir kadın" yorumunu yaptı. 

* Filmde bir hamileyi canlandırıyordunuz ama gerçek hayatta hiç doğum yapmadın. Harika bir sahneydi, nasıl hazırlandın?
Cameron Diaz: Teşekkürler, Daha önce birkaç doğum gördüm. Kız kardeşimin yaptığı 3 doğuma da şahit oldum. Doğumhanede o duyguların yaşadım. Orada olup uzun süredir heyecanla, beklediğiniz dünyaya gelecek olan bir şey var. Beklentileri, umudu ve heyecanı hepsini bir arada yaşıyorsunuz.
* Evlenmek ve çocuk sahibi olmakla ilgili toplumun genel bir baskısı vardır. Senin üzerinde böyle bir baskı var mı? Sen hiç evlenmedin ben de öyle...
C.D: Ben bir baskı hissetmiyorum ama benim evlenmemi isteyen kişiler de var. Ne mi düşünüyorum ben böyle çok mutluyum. Durumumdan hoşnutum. Ben her şeye açığım. Hayatımda bir şeylerin olması için ümit etmiyorum. Sevgiyle istediğim seyler zaten bana geliyor.
* Eğer olmadıysa bir sorun yok.
C.D: Bence her insanın hayata gelişinin bir anlamı var ama bu her kadının hayatının amacının çocuk yapmak olduğu anlamına gelmiyor. Bu hayatımın bir döneminde bir çocuğun sorumluluğunu üzerine almayacağım anlamına da gelmiyor ama hayata geliş amacım bu değil.
* Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor musunuz?
C.D: Ben daha önce Türkiye'de bulundum. İstanbul gerçekten çok güzel.
* Saba Tümer: Her gün egzersiz yapıyor musun? Neler yersin ya da yemezsin? Nasıl bu kadar fitsin?
Cameran Diaz: Her koşulda istikrarlı olmak gerçekten önemli. Her koşulda vücuduna bakmak önemli. Fit olmayı seviyorum. Güçlü kalmaya çalışıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum.
* Bir ropörtajında açlıktan ölüyorum demiştin?
Cameran Diaz: Ben her zaman açım. Egzersiz yaptığım için her şeyi yiyebiliyorum. Metobolizmam ona göre çalışıyor.
* Günde kaç saat çalışıyorsunuz?
C.D: Günde bir saat.
* Bütün kaslarını çalıştırıyorsun yani?
C.D: Ne kadar uzun çalıştığın değil, nasıl çalıştığın önemli.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol