"POPOYU ÖYLE BİR ÇIKARMALISIN Kİ..."

Pop müziğin sevilen isimlerinden Hadise, Süper FM’de Duygu Çakır’ın programına konuk oldu.

16 Mayıs 2011 Pazartesi 15:26

 Geçtiğimiz günlerde yeni albümü “Aşk Kaç Beden Giyer”i çıkaran Hadise, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Yeni albümümde farklı olmak için çalıştım. İnsanlara tekrar aynı şeyi sunmak istemedim. Bu albüm için çok fazla emek harcadık. Bu albümde, farklılık olarak alt yapıların zengin olması benim için önemliydi. İlk defa bir albümün mixlerine kadar her şeye karıştım. Her albümde bunu yapmaya çalıştım ama onlarda daha çok yorum yapıyordum. Tam olarak istediğim versiyona tekrar getiremiyordu çalıştığım arkadaşlar. Bu sefer albümün kaptanı tamamen benim. Albümümdeki parçalar için hiçbir besteciyi arayıp ben şöyle bir şey yaşadım, insanlara laf atmak istiyorum, şöyle bir cümle olsun içinde demedim. Bu sanat değil çünkü. Laf atmak müzikle olmuyor bence. Bir hikaye anlatmak başka bir şey, duygularını müziğe katmak başka bir şey. Ben bunu yapıyorum. Ben bu albümde yaşadıklarımı anlatıyorum. Zaten açık açık albümümün kartonetinde anlattım. Annemin tavsiyesini uyguluyorum. Annem bana bazı konularla ilgili sadece işine bak ve konuşmamayı tercih eté tavsiyesine uyuyorum.”

“Bu albümde Çılgın Projem olacak. O da 9 şarkıya 9 klip çekmek. Çok çıldıracağız bu kliplerde. Birbirinden güzel şarkılar var albümde ve hepsine klip çekmek istiyorum. Yetenek isimli şarkıma aşkı anlatan, romantik bir klip düşünüyorum. Ve bu klipte de oyunculuk kimliğimi ortaya çıkartmak istiyorum. Beni hiç görmedikleri gibi yansıtmak istiyorum”

“Ben ne kadar dans edebilsem de ne kadar klip çekmeyi çok sevsem de her klipte bir şekilde kendimi geliştirmek istiyorum. Bunu kendi başıma yapamam. Superman şarkım için çektiğim klip için de koreografla çalıştım. Duruşlarımın nasıl olacağı konusunda beni yönlendirdi ben de bu hareketlere kendi tarzımı ekledim. Mesela poponu dışarı çıkar deyince, bunu herkes yapabilir ama buna mutlaka kendi tarzını eklemen lazım. Popoyu öyle bir çıkaracaksın ki estetik dursun. Bunu herkes yapamaz.”

“Ben çakma ve kopya kelimesinden ve Beyonce’ye benzetilmekten nefret ediyorum. Kapak resmim için çok benzemiş diyorlar. Bulsunlar Beyonce’nin aynı resmini. Ben fotoğraf çekiminde, klip çekimlerinde çalıştığım yönetmenlerle ve fotoğrafçılara yurtdışındaki çalışmaların benzerlerinden uzak duralım diye özellikle belirtiyorum. Benzer şeyler yapmak istemiyorum, öyle de bir çabam yok. Ben bugüne kadar bir klip izleyip böyle bir klip istiyorum ya da şöyle bir makyaj istiyorum, aynısını hiç yapın demedim. ”





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol