PARANIN YARISINI HAYVANLARA HARCAYACAK

Hayvan hakları koruyucusu olarak tanınan Balcı, filmden alacağı paranın yarısını sokak hayvanları için bağışlayacak.

14 Ocak 2016 Perşembe 13:51
PARANIN YARISINI HAYVANLARA HARCAYACAK

 CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın beğendiği oyuncular arasında yer alan TRT 1’de yayınlanan 80’ler dizisinde ‘Yıldız’ rolünü oynayan Özlem Balcı, Erdoğan’ın hayatının anlatılacağı ‘Reis’ filminde Emine Erdoğan’ı canlandıracak. Hayvan hakları koruyucusu olarak tanınan Balcı, filmden alacağı paranın yarısını sokak hayvanları için bağışlayacak.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sanat Düşünce ve Eğitim Derneği'nin (SADED) 26 Aralık’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği 'Asım'ın Nesli'nden Bir Usta' adlı programı sonrası TRT 1’de yayınlanan ‘80’ler’ adlı dizinin oyuncusu ve belgesel yapımcısı Özlem Balcı ile karşılaşmış ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte oyuncuyla bir süre sohbet etmişti. Görüşme sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşine seslenerek, "Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk" diyerek Balcı’yı göstermişti. Erdoğan ve eşi diziyi ilgiyle izlediklerini ve Balcı’nın oyunculuğunu beğendiklerini söyleyerek oyuncuyla bir süre sohbet etmişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin kendisine gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyan Özlem Balcı, hazırlıkları devam eden yapımcılığını Ali Avcı’nın yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatının anlatılacağı ‘Reis’ filminde Emine Erdoğan rolü teklif edilince hemen kabul etti. 

Böyle bir rolü oynamaktan gurur duyacağını söyleyen Balcı, filmden alacağı paranın yarısını Şile Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği’ne bağışlayacağını açıkladı. 

10 yıldan beri oyunculuk yaptığını ve Mehmetçik Vakfı başta olmak üzere birçok kuruluşa bağışta bulunduğunu belirten Balcı, "Benim sokaktan sahiplendiğim 6 kedim ve 2 köpeğim var. Ayrıca sürekli Şile Sokak Hayvanları Koruma Derneği’ni ziyaret ederek, orada canlılara da destek olmaya çalışıyorum. Benim en sevdiğim sözlerden biri ‘Ne verirsen elinle o gelir seninle’. Bu söz doğrultusunda elimden geldiğince yardım yapmaya çalışıyorum” dedi. 

Tüm sanatçıların sokak hayvanları için destek olmasını da isteyen Balcı, filmden aldığı ücreti ve yapacağı yardım miktarını açıklamazken, yapacağı yardımın barınaktaki hayvanların bir yıllık mama masrafını karşılayacak miktarda olduğunu sözlerine ekledi. 
Namık GÖZ/BURSA

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.01.2016 13:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol