Okan Bayülgen 4 Maaşlı Altun'lara Sahip Çıktı!

Okan Bayülgen de eklendi. Bayülgen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u savunurken, 'Merak ettim maaşı nedir diye öğrendim. Ben o maaşı zaten kendi müdürüme veriyorum' dedi.

04 Ağustos 2019 Pazar 10:20

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evine dört maaş giriyor" açıklaması sonrası Altun'un eşi Fatmanur Altun ilginç bir yazı kaleme almış, daha fazlasını kazanabilecek "kabiliyetli bireyler" olarak fedakarlık yaptıklarını öne sürerek, "Vatandaşla alay etmeyin, sabrımızı da sınamayın, ikiyüzlülüğünüzü ve ihanetinizi milletimizin gözlerinin önüne sermeyin" demişti.,

Bu sözler sonrası tartışmalar artarken televizyon programı sunucusu Okan Bayülgen'den de açıklama geldi.

Bayülgen, tepki çeken açıklamasında Altun'a destek verirken, "Demek ki böyle bir itibarsızlaştırma İletişim Başkanı'nın da başına gelebilirmiş. Tam hikayeyi bilmiyorum ama böyle önemli bir mevkideki adamın dahi tweetlerinde isyanını görüyorum. Bir özdeşlik kurdum. Belki de benim başıma gelen bir şey geliyor onun da başına. Bahsedilen bir maaş alma hikayesi var. Merak ettim maaşı nedir diye öğrendim. Ben o maaşı zaten kendi müdürüme veriyorum. Buradan bir itibar suikasti yapılıyorsa bu adama, demek ki bu adam yalnız. Ben bu işte bir iş olduğunu düşünüyorum. Memleket açısından da üzülüyorum" dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol