O BİLE ALDATILMIŞ!

Dolgun hatlarıyla dikkat çeken Kate Upton, sanılanın aksine kendisinin de defalarca aldatıldığını ve genellikle karşısına yanlış erkekler çıktığını itiraf etti.

23 Nisan 2014 Çarşamba 12:57
O BİLE ALDATILMIŞ!

 Sports Illustrated dergisinin kapak kızı olana kadar 'sıradan' bir manken olan Amerikalı Kate Upton, eski sevgilileri tarafından aldatıldığını açıkladı.

 
Dolgun hatları ve sıra dışı vücut hatlarıyla moda dünyasında güzelliğin tanımını genişleten Kate Upton, aldatıldığı sevgililerinden hayatına devam ederek intikam aldığını da sözlerine ekledi.
 
Son dönemlerin en popüler modellerinden biri olan 21 yaşındaki model Kate Upton, The Mirror Gazetesi’ne verdiği röportajda daha önce birçok kez aldatıldığını ve kalp kırıklığının ne olduğunu çok iyi bildiğini açıkladı.
 
“Bana doğru dürüst davranan bir erkek çıkmadı...Demek istediğim, aldatılmak yüzde 100 benim başıma da gelen bir durum.Ve yüzde 100 böyle bir şey, benim de canımı acıtıyor. Erkekler böyle şeyler yaparken kim olduğunuza bakmıyor.” şeklinde konuşan Upton, Kendisini aldatan sevgililerini terk ederken hiç zorlanmadığını belirtti.
 
Upton, “Birini değiştirmeye çalışmak benim işim değil. Duygusal olarak özürlü biriyle bir saniye daha geçirmenin anlamı yok” şeklinde konuştu.
 
Lisedeyken sevgilisi tarafından aldatılan Upton, karşısına çıkan erkeklerin ya evli ya da evlenmek üzere olmasından yana dertli.
 
Upton şu sıralar beyzbol oyuncusu Justin Verlander’ la ilişki yaşıyor.


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.04.2014 13:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol