MUHTEŞEM YÜZYIL İLK 10 ARASINDA

The Wit şirketi, MIP TV organizasyonu için özel olarak hazırladığı listeye 'Muhteşem Yüzyıl'ı da dahil etti.

04 Mart 2011 Cuma 23:01
MUHTEŞEM YÜZYIL İLK 10 ARASINDA

50 ülkede bulunan özel ekipleriyle dünyadaki uluslararası TV formatlarına dair araştırma yapan The Wit şirketi, Cannes'da bu yıl 4-7 Nisan tarihlerinde düzenlenecek MIP TV organizasyonu için özel olarak hazırladığı listeye 'Muhteşem Yüzyıl'ı da dahil etti.

 

Yapımcılığını TİMS Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan'ın yaptığı 'Muhteşem Yüzyıl', bir Türk dizisi olarak televizyon sektöründe dünyanın en önemli organizasyonu olma niteliği taşıyan MIP TV için seçilmiş en başarılı 10 proje arasında yerini aldı.

 Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Aysan ve Selma Ergeç'in rol aldığı, yayınlanmaya başladığı günden beri dünya basının da dikkatini çekmeyi başaran 'Muhteşem Yüzyıl', dünya televizyonculuğunun nabzının attığı MIP TV için The Wit şirketi tarafından hazırlanan 'The (w)it List'e seçildi. MIP TV'nin resmi sitesinde tanıtımları yer alan 'Muhteşem Yüzyıl' için, "Çok konuşulan Osmanlının tarihi draması ilk bölümüyle %33 share alarak inanılmaz bir başlangıç yaptı" notu düşüldü.

Aralarında tüm dünyadan televizyon temsilcilerinin, medya üyeleri ve prodüktörlerin bulunduğu binlerce kişinin akın ettiği MIP TV'de, dünyadaki yeni televizyon projelerini ve televizyon dünyasındaki son gelişmeleri yakından takip edilebiliyor.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol