MEZDEKE'YE 'SİLİKON' ŞOKU...

Meme kanseri nedeniyle sağ göğsünü kaybedip silikon taktıran Mezdeke grubundan Aynur Kambur, operasyonu gerçekleştiren doktora 50 bin liralık tazminat davası açtı.

14 Ağustos 2011 Pazar 02:10
MEZDEKE'YE 'SİLİKON' ŞOKU...

Meme kanseri nedeniyle sağ göğsünü kaybeden Mezdeke Dans Grubu'ndan Aynur Kambur, silikon taktırdı. Ancak Kambur, plastik ve estetik cerrah Güner Uysal'ın yaptığı silikonu beğenmedi. Sabah gazetesinden Neslihan Keskin'in haberine göre silikon operasyonunun ardından göğsünün daha kötü olduğunu iddia eden Kambur, Uysal hakkında İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 50 bin TL'lik tazminat davası açtı. Başvuru dilekçesinde 2001'de peçeli dansöz grubu olarak ünlenen grubun üyesi olduğunu belirten Kambur, "Mesleğim nedeniyle fiziğime önem vermek zorundayım. Sağ göğsümde çıkan kitle nedeniyle meme kanseri olduğum ortaya çıktı. Göğsümdeki kitle nedeniyle radyoterapi görmek zorunda kaldım. Bu benim göğsümdeki silikonumda kapsülleşme oluşturdu. Doktorum estetik uzmanından yardım alabileceğimi söyledi. Ben de Plastik ve Estetik Cerrahı Güner Uysal'a gittim. Dr. Güner Uysal bana bir operasyon sonucunda göğsümün yeni sağlığına kavuşacağımı, korkacak bir şey olmadığını söyledi. Ameliyat oldum" dedi.

KANSERDEN SONRA İKİNCİ ŞOK

Ameliyat sonrası göğsünün birinin büyük, birinin küçük olduğunu savunan Kambur, "Bu da giderilir" düşüncesiyle ikinci kez ameliyat olduğunu belirterek, şunları anlattı: "İkinci ameliyatımda da yoğun ve kalın bir dikiş izi ile meme ucumda açık bir yara oluştu. Üçüncü kez ameliyata alındı. Göğsüm iyice kötüleşti. Psikolojim bozuldu. İnsan içine çıkamaz hale geldim. Meme kanserinden sonra ikinci bir şoku yaratan Güner Uysal'dan şikâyetçiyim." Davada Uysal'ın cevap dilekçesi göndermesi bekleniyor. Mahkeme, Kambur'u Adli Tıp Kurumu'na göndererek rapor isteyecek.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol