MEĞER ÖZBEÖZ YEĞENİYMİŞ!

Avukatı açıkladı: Öpüştüğü kadın Murat beyin özbeöz yeğeni...

22 Ağustos 2017 Salı 20:10
MEĞER ÖZBEÖZ YEĞENİYMİŞ!

Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddiası kesinleşti. Burcu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı'nın avukatı "Davayı açtık. Burcu Başoğlu, Murat Bey'in özbeöz yeğenidir" dedi.

Evli ve bir çocuk babası sunucu Murat Başoğlu, geçen ay Bodrum’da bir teknede öz yeğeni olduğu iddia edilen Burcu Başoğlu Kabadayı ile öpüşürken görüntülenmişti.

Fotoğrafların yayınlanmasının ardından Murat Başoğlu, ''Öpüştüğüm kadını tanımıyorum'' demiş, ardından kendisini ''Bir anlık hataydı. Kadının adı Olga. Büyük bir hata yaptım ve bedelini ödüyorum'' diyerek savunmuştu.

İDDİALARIN AKSİNİ KANITLAYAMADI

Ancak Murat Başoğlu, bu süreçte basın mensuplarına, ''Açıklama yapacağım, hukuksal mücadeleye girişeceğim, yayın yasağı getireceğim'' demesine karşın iddiaların aksini kanıtlayacak bir girişimde bulunmadı.Selçuk Kabadayı ile evli olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı da suskunluğa gömüldü.

SELÇUK KABADAYI'NIN AVUKATI: ÖZBEÖZ YEĞENİ

Murat Başoğlu'nun bu açıklamalarının hemen ardından 15 yıllık eşi Hande Bermek'i aldattığı Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı'nın avukatından  açıklama geldi.

Avukat Handan Yazıcıoğlu, günlerdir konuşulan ensest ilişki dedikodularına da son noktayı koydu.  Handan Yazıcıoğlu, ''Burcu Başoğlu Kabadayı, Murat Başoğlu'nun öz ağabeyinin kızıdır. Bunun altını çiziyorum. Kendisi özbeöz yeğenidir. Gazetelerde çıkan fotoğraflar dışında başka kanıtlarımız da var. Müvekkilim Selçuk Kabadayı maddi ve manevi tazminat olarak 1 Milyon TL talep ediyor. Bugün Anadolu Adliyesi'ne boşanma dilekçemizi sunduk. 6. Aile Mahkemesi Dosya Numarası: 2017/ 673'tür. Bu sürece yargı karar verecek. O yüzden şu an açıklama yapmak çok doğru değil. Tüm delillerimiz dosyamızda. İş yargıya intikal etmiştir'' dedi.

yaptığı açıklamada iddialar ile ilgili, "Bak bakalım Burcu ve eşi boşandılar mı? Boşanınca yap haberini. Ayrıca belki de boşanırlar, bilemem... Kendi aralarında kavga mı ediyorlar, ne yaşıyorlar bilemem ki... Üç ay sonra boşanırlar belki, ne bileyim ben, konuyu buna bağlamanın alemi yok" dedi.  Her şeyin ona zarar vermek için yapıldığını, iddia edilenlerin aksine ortağı olduğu ileri sürülen spor salonunun üyeliklerinin iptal edilmediğini söyledi. (Sözcü)

"YANLIŞ BİR ŞEY YAZMAYIN, YANIMDAKİ YEĞENİM"

Murat Başoğlu, teknede öpüştüğü öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile 5 Temmuz'da Etiler'de görüntülenmiş ve gazetecilere "Yanımdaki yeğenim, yanlış bir şey yazmayın" demişti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol