MEGASTAR ÜCRETİNİ ÜÇE KATLADI

Bir içecek firmasının konserlerinde sahne alacak olan Tarkan 16 konser karşılığında müthiş bir rakama el sıkıştı.

09 Nisan 2012 Pazartesi 11:41
MEGASTAR ÜCRETİNİ ÜÇE KATLADI

 Geçtiğimiz yaz Fanta Gençlik Festivali'nde Türkiye'yi şehir şehir dolaşan Tarkan, firmayla olan anlaşmasını yeniledi. Firma yetkilileri, önceleri anlaşmaya soğuk bakan Tarkan için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Geçtiğimiz yıl firmadan; 6 milyon TL alan Megastar, bu sene ücretini 3'e katladı.

 
YILIN EN ÇOK KAZANANI
Bugüne kadar albümleri 15 milyondan fazla satan Tarkan'ın, Türkiye'nin 16 şehrinde vereceği konserler için tam 18 milyon TL'lik anlaşmaya imza attığı iddia edildi.
Kimileri dudak uçuklatan ücreti çok bulsa da firma yetkililerinin bu anlaşmadan çok memnun oldukları söyleniyor. Tarkan, ABD'de 'Dünyanın en etkili ünlüleri' arasında gösterilmişti.
 
DÜNYA ONU KONUŞUYOR
Her yaptığı olay olan Megastar, Avrupa'nın birçok ülkesinde sayısız ödüller aldı. 1998'de 'Ölürüm Sana' isimli parçasıyla Fransa, Hollanda, Almanya, Belçika, Lüksemburg, İsveç ve Kolombiya'da altın plak ödülleri kazanan Tarkan'ın albümleri Ortadoğu ve Rusya'da milyonlarca sattı.
 
MADONNA'YI SOLLADI
Ünlü popçu, 'Adımı Kalbine Yaz' şarkısıyla İspanya'nın en önemli müzik sitelerinden 'listas.20minutos.es'te bir numara oldu.
Megastar, böylece popun kraliçesi olarak anılan Madonna, 5 Grammy ödüllü Adele, 2012'nin yıldızı Lana Del Ray ve Shakira'yı geride bırakarak birinci seçildi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol