KUŞADASI'NDA SALSA RÜZGARI

Kuşadası'nda, bir alışveriş merkezi ana sponsorluğunda “ Zeki Uyanık Dance Academy All Star Show Salsa Şampiyonası” ile başlayan etkinliğe 2500 kişi katıldı. All Star Show Salsa Şampiyonası'na İzmir, İstanbul Ankara ve Bursa’dan 22 dans okulundan gelen gruplar yarıştı.

05 Eylül 2012 Çarşamba 16:07
KUŞADASI'NDA SALSA RÜZGARI

 Dans gecesinde dansçı iki kız kardeş oryantal dans sergiledi. Kız kardeşlerden bir tanesinin dansı erkek kılığında gerçekleştirmesi izleyenleri şaşırttı.

Bu yıl 3. kez düzenlenen ve Avrupa çapında da ilgi uyandıran Zeki Uyanık Dance Academy All Star Show Salsa Şampiyonası'na dünyaca ünlü dansçı Alfredo Torres'ın da jüri koltuğunda yer alması organizasyona renk kattı.
Türkiye’nin en iyi dansçıları ve dans okullarının yarıştığı yarışmada jüri masasında yurt dışında yapılan uluslar arası dans yarışmalarında ülkemizi temsil eden ve birincilik ödülü kazandıran Kıvanç Gür, Tülin Motola, Osman Aydın, Selçuk Güler, Denizhan Mersinoğlu, Muzaffer Gür, Yağız Bankoğlu, İsmail Gürbüzeller, Neşe Gürsoy, Alfredo Torres heyeti görev yaptı.
Zeki Uyanık Dance Academy All Star Show Salsa Şampiyonası'nın Kuşadası’nı dans adına uluslararası bir platforma taşıyacak olduğunu belirten Zeki Uyanık, şöyle konuştu: "Kuşadası turizm de olduğu gibi festivalleri ile de ülkemizin ilklerinin yaşandığı bir merkezdir. Bugün Türk pop sanat müziğinin önde gelen isimleri Altın Güvercin Yarışması ile ortaya çıkmıştır. Bugün bizlerinde hedefi 3. kez düzenlediğimiz ve dünya dans günü etkinlikleri kapsamında yaptığımız Kuşadası dans festivalimizi uluslararası platforma taşımaktır. Başta Kuşadası olmak üzere dansın ritmini, ahengini ve rüzgârını hissederek bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz."
Zeki Uyanık, son 3 yıldır bu konuda önemli adımlar atıldığını belirterek şunları söyledi: "Dans insanları, toplumları ve hatta ülkeleri birbirine bağlayan çok önemli bir araçtır. Tüm dans camiası adına Kuşadası’nda böyle bir aktivitenin gerçekleşmesi bizi çok mutlu etti”
Zeki Uyanık Dance Academy All star Show Salsa Şampiyonası'nın birincilik ve üçüncülük ödülünü, Face Show ve Pepe Şhow danslarıyla başta jüri üyeleri olmak üzere izleyiciler tarafından da beğenilen Salsa Angora Okulu aldı. Yarışmaya Ankara’dan katılan Salsa Angora dans okulu, 2 kupa ve 5 bin TL para ödülünün sahibi oldu.
Yarışmanın ikinciliğini İzmir’den Viento Dance Acedemy Okulu aldı. Okul, ikincilik kupası almaya hak kazandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol