KOLTUK ALTINI ÖYLE BİRŞEYE BENZETTİ Kİ...

Hollywood'un güzel ve başarılı yıldızı Jennifer Lawrence, SAG Ödül törenine bu sözleriyle damga vurdu.

20 Ocak 2014 Pazartesi 14:27
KOLTUK ALTINI ÖYLE BİRŞEYE BENZETTİ Kİ...

 Sempatik tavırları ve samimi açıklamaları ile kısa zamanda milyonların sevgilisi haline gelen aktris Jennifer Lawrence, SAG Ödül törenine bu sözleriyle damga vurdu.

Genç yaşında aldığı Oscar ödülü ve sempatik tavırları ile kısa zamanda ABD'nin en sevilen isimlerinden biri olan 'Açlık Oyunları' filminin yıldızı Jennifer Lawrence, Screen Actors Guild Awards (SAG / Sinema Oyuncuları Derneği Ödülleri) töreninde söyledikleriyle herkesi şaşırttı.
İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'ne aday gösterilen 23 yaşındaki Lawrence, Los Angelas'taki törene  Christian Dior imzalı straplez elbisesiyle katıldı. 
Eğlence kanalı E!'nin sunucusu Giuliana Ranci'nin kıyafetiyle ilgili konuşmak istemesi üzerine geçen yılın SAG töreninde kıyafeti nedeniyle eleştirilen Lawrence, bu kez elbisesi değil, 'ilginç' açıklamasıyla gündeme oturdu.
Canlı yayında Lawrence, en sevmediği yerinin 'kolları' olduğunu açıkladı: "Evet, kollarım gerçekten şişman, kabul ediyorum. Koltuk altım vajinaya benziyor sanki..."
Lawrence'ın bu açıklaması önce kısa bir sessizliğe, ardından kahkahalara sebep oldu. G. PORT / MAGAZİN

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.01.2014 14:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol