KARA MURAT'TAN AÇIKLAMA!

Filmi eleştirenlere yönelik attığı "Sinek gibi ezileceksiniz" tweet'iyle tepki çeken 'Fatih'in Fedaisi: Kara Murat' filminin yapımcısı Murat Usta, gişede umduğunu bulamayınca işi 'paralel hain'lere kadar vardırdı!

23 Ocak 2015 Cuma 12:51
KARA MURAT'TAN AÇIKLAMA!

 172 salonda gösterime girmesine karşın ilk üç günde sadece 64 bin seyircinin izlediği ‘Fatih’in Fedaisi: Kara Muratfilminin yapımcısı Murat Kara’nın açıklaması şöyle... (Not: Türkçe yanlışları düzeltilmemiştir.)

“Kamuoyuna duyuru,

Büyük emekler harcayarak yapmış olduğumuz Fatihin Fedaisi Kara Murat filmimize ve bu film üzerinden şahsıma birkaç gündür büyük bir karalama kampanyası ve yıpratma çalışması belli kesimler tarafından organize edilmektedir. İddia ediliyor ki şahsım sosyal medya üzerinden insanları tehdit ediyor ve korkutuyormusum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir. Ben de bu memleketin bir evladıyim. Eğer ki birini yada birilerini tehdit ettiysem herkes hukuk yoluyla hakkını arayabilir.Benim tepkim daha izlemeden şahsıma, aileme, 2 yaşındaki evladıma ve yüzlerce insanın emek verdiği filmimize karşı bu ahlaksız ve hain saldırılara yöneliktir.


Kara Murat'ın yapımcısı eleştirilere kızdı: Sinek gibi ezileceksiniz...
Ecdad, büyük komutan, muzaffer, çağ kapatıp çağ açan Fatih Sultan Mehmed Han’ın filmde gecen; “Devlet’i Âliyye’nin içi hainlerle dolmuş durumda.” Sözü nedense malum kesimleri rahatsız etmiş. Bugün de devleti ele geçirmeye çalışan her türlü paralel hain gruplar bu hesaplasmalari bizim uzerimizden yapamayacaklari gibi her türlü platformda da medeni ölçüler dahilinde bizi karşılarında bulacaktır. Bu 1000 yıldır devlete ihanet eden fikir yoksunu çevrelerin rahatsızlık sebebi bellidir. Dün Fatih Sultan Mehmed Han’in mücadele ettiği hainlerle bugun de biz her türlü mücadeleye yüce milletimizle birlikte hazırız.
İlk sinema filmimiz olmasina ragmen, çoğu film yapimcisinin hayalinde dahi göremeyecegi gişe basarisina ulasmisken bu tür iftiralarla gündeme gelmemiz dikkat çekicidir. Bataklıkta yaşayan ve sinek gibi, asalak gibi, insanlıktan nasibini almamış, ruhu kirlenmiş kişilerin hem bu dünyada, hem ahirette kendi layığini bulacağı aşıkardir.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.01.2015 12:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol