İZMİR ÇETESİ ÇEŞME'DE

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ''İzmir Çetesi'' adlı dizinin çekimlerine, gözde turizm merkezi Çeşme'de devam edildi.

12 Mart 2011 Cumartesi 16:15
İZMİR ÇETESİ ÇEŞME'DE

     Çeşme, çilingir ustası ''Cemal''in (Kadir İnanır), fanatik Bucaspor taraftarı ''Selami'' (Mustafa Üstündağ) ile Altay taraftarı ''Ateş'' (Kenan Ece) ile giriştikleri maceraları konu edildiği dizinin bir bölümüne ev sahipliği yaptı.
     Dizinin başrol oyuncularından Kadir İnanır, dizi setinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çekimlerin zor şartlar altında gerçekleştirilmesine karşı çok iyi gittiğini dile getirdi.
     Yayına giren dizinin, beğeniyle izlenmesinden keyif aldıklarını ifade eden İnanır, ''Çekimlerde aşırı yoğunluk olmasına rağmen performanslarımızı en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz. Zor şartlar altında gerçekleştirdiğimiz çekimlere rağmen İzmirlilerin bize verdiği destek moralimizi yükseltiyor'' dedi.
     ''İzmir Çetesi''nin fanatik Bucaspor taraftarı ''Selami'' karakterini oynayan Mustafa Üstündağ ve Altay taraftarı ''Ateş''i canlandıran Kenan Ece ise Çeşme'de bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
    
     -''ÇETE'' SAKIZ ADASI'NA UZANIYOR-
    
     Dizinin yönetmeni Murat Çeker de iyi bir kadroları bulunduğunu ve işlerini severek yaptıkları için Türkiye'de dizi sektörünün içerdiği tüm zorluklarla baş edebildiklerini dile getirdi.
     Dizinin Çeşme'de çekimleri yapılan bölümüne ilişkin de ip uçları veren Çeker, ''Çektiğimiz bölümde, bizim çete elemanları Çeşme'den kaçarken Sakız Adası'na düşüyor. Orada Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tutuklanıyorlar. Selami ve Ate, Sakız'da bir sürpriz ile karşılaşıyorlar. Çete, Yunan ve Türk polisi ile işbirliği yapıp gerçek suçluları yakalatıp kurtuluyor'' dedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol