İDOLLERİ TÜRK MANKENLERMİŞ...

Bursa'nın Azeri asıllı mankeni Şebnem Dadaşzade, yabancı mankenler yerine Türk mankenleri idol olarak gördüğünü söyledi.

31 Ağustos 2012 Cuma 11:12
İDOLLERİ TÜRK MANKENLERMİŞ...

 Dadaşzade, 3 yıl boyunca atletizm yaptığını, yüzme şampiyonalarından madalya ile döndüğünü hatırlatarak, "Jimnastik de yaptım. 6 ay ara verdim ancak yürüyüşle sporu telafi ediyorum" dedi.

Tarkan Acar Ajans mankenlerinden Şebnem Dadaşzade, Bursa'da belli başlı isimler haricindeki mankenleri model olarak görmediğini, yabancı mankenlerden ziyade Türk mankenleri idolü olarak seçtiğini söyledi.
5 yıldan bu yana modellik yaptığını belirten Azeri manken, "Azerbaycan uyrukluyum. Babam Kırım Türklerinden annem ise Azeri. 2000 yılından buyana Bursa'da yaşıyorum. İşim gereği çok seyahat ediyorum. Grafik animasyon mezunuyum. Ailece resme çok yatkınız. Ben de boş zamanlarımda resim çiziyorum. Bazen sipariş üzerine çalışıyorum. Mankenlik dışında genelde resim atölyesine kapanıyorum" dedi.


 
"MANKENLİĞİ AYAKLAR ALTINA DÜŞÜRÜYORLAR"
Bir mankenin hangi konuda yeteneği varsa ona yoğunlaşması gerektiğinin altını çizen güzel manken, "Bir mankenin sesi ve oyunculuğu varsa şarkı söylemesi ya da oyunculuk yapması gayet normaldir. Kendi mesleğim açısından bakarsak modelliği bilmeyip mankenlik yapanlar var. Boyu uzun, yüzü güzel olup yeteneği olmayan mankenler var. Onlara karşıyım. Gerçekten bu mesleği yapanların önüne geçtiklerini düşünüyorum. Çoğu hobi olarak ücretsiz çalışıyor. İşin popülerliğinin önemini düşünmeden bu mesleği ayaklar altına düşüren mankenler var. Onlara meslektaşım bile demek istemiyorum" diye konuştu.
Bursa'da gerçekten mankenlik yapanların parmak sayısını geçmeyeceğini ifade eden manken Şebnem, "Bursa manken açısından birazcık zayıf ama kime sorarsan modellik yaptığını söyler. Bursa'da belli başlı isimler vardır. Onları herkes bilir. Onların dışındakileri model olarak görmüyorum" şeklinde konuştu.


 

"YABANCI MANKENLER İDOLÜM DEĞİL"
Türkiye'de Tuğçe Kazaz'ı idolü olarak gördüğünü belirten güzel manken, "Tuğçe Kazaz ve Didem Soydan'ı çok beğeniyorum. Yurt dışındaki mankenleri beğeniyorum ama idolüm olarak hiçbir yabancı mankeni seçemiyorum" dedi.
"8 yıl boyunca 3-4 kategoride spor yaptım" diyen seksi manken, "Bursa'da 3 yıl boyunca atletizm yaptım. Yüzme şampiyonalarından 2-3 madalya ile döndüm. Küçüklüğümden bu yana jimnastik yaptığım için vücudum spora oldukça yatkın. 6 aydan bu yana spora ara verdim ama bunu da yürüyüşle tamamlıyorum" dedi.
Mankenlikte iyi olmayı hedeflediğini belirten Azeri manken, "Bu da çok çalışmaktan ve fedakarlıktan geçiyor. Ben sadece mankenlik ya da modellik olarak düşünmüyorum. Kamera önünde olan her şeyi seviyorum. Oyunculuk olur, sunuculuk olur. Bu ikisine pozitif bakıyorum" diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol