İBRAHİM HEP DÖVERDİ...

Perihan Savaş, TV 8'de "Yaşamdan Hikayeler" programında açıklamalarda bulundu.

24 Haziran 2017 Cumartesi 23:55
İBRAHİM HEP DÖVERDİ...

İbrahim Tatlıses ile 6 yıl süren fırtınalı bir birliktelik yaşayan Perihan Savaş, "Benim için artık hiçbir şey ifade etmiyor. Ben kimsenin paçasına tutunup eteğine tutunup bir yere gelmedim, ben Perihan Savaş'tım" dedi.

"İhanete uğradığımı öğrendiğimde çocuğumu düşürüyordum"

Tatlıses'in, kızı Melek Zübeyde'ye hamileyken kendisini aldattığını belirten ünlü oyuncu, "İhaneti öğrendiğimde çocuğumu düşürüyordum. Üzüntüden 15 gün hastanede yattım. 4 aylıktı kızım, kaybediyordum kızımı" ifadelerini kullandı.

"Allah affetsin"

İbrahim Tatlıses'i gördüğü şiddet nedeniyle affetmediğini vurgulayan Şavaş, "Vururdu, hep vururdu. Sadece bana değil, herkese vururdu. Onu Allah affetsin. Artık benim için herhangi birisinden farkı yok" şeklinde konuştu.

"Büyük aşkımı 22 yıl önce kaybettim"

Gördüğü şiddet ve aldatıldığı için İbrahim Tatlıses'ten ayrıldığını dile getiren Perihan Savaş, "Hayatıma giren adam gibi adam yalnızca Yılmaz Zafer'di. Ben ondan kocalığı, ağabeyliği, babalığı her şeyi gördüm. Ona bakabilmek için 4 işte birden çalıştım. Keşke daha fazla yaşasaydı başımın üstünde yeri vardı, başımın tacıydı. Ne yapar ne eder yine bakardım ona" sözleriyle, 22 yıl önce hayatını kaybeden büyük aşkına özlemini dile getirdi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol