HESAP HACKLENİNCE ORTAYA ÇIKTI!

Şahsi kaprisler dolayısıyla A milli takımın içler acısı hali kamuoyunun gündemini meşgul ededursun Ebru Şallı ve futbolcu Arda Turan arasındaki mesajlaşmalar gündeme bomba gibi düştü.

16 Kasım 2016 Çarşamba 13:48
HESAP HACKLENİNCE ORTAYA ÇIKTI!

Ebru Şallı Arda Turan mesajlaşmaları gerçek mi? Ebru Şallı hacklendiğini duyurdu. Barcelonalı yıldız futbolcu Arda Turan ve eski manken Ebru Şallı arasında olduğu iddia edilen mesajlar sosyal medya gündemine damga vurdu. Ebru Şallı'nın Twitter hesabından duyurulan mesajlaşmalar sonrası bunun ne anlama geldiği merak edilir oldu. Şallı, konuyla ilgili Instagram adresinden bir açıklama yaptı. Şallı'nın açıklamaları şöyle:“Sosyal medya hesabım hacklenmiştir. Instagram'ı geri aldık fakat Twitter hala bende değil. Gün boyu benim ağzımdan bazı yazılar Twitter'dan yazıldı ve silindi. Bu benim yıllardır dişimle tırnağımla kurduğum kariyerimi yok etmeye yönelik bir saldırıdır. Bazı yazışmalar, isimler değiştirilerek sunuluyor. İki çocuk annesi bir kadın olarak hem takipçilerimden, hem beni seven ve güvenen hem de yıllardır beni tanıyan basın mensubu arkadaşlarımdan bu konuda hassasiyetli ve vicdanlı davranmalarını rica ediyorum. Saygılarımla”




Fatih Terim ile yaşadığı şahsi çekişmelerden dolayı ülkenin milli takımına zor günler yaşatan Arda Turan ve Ebru Şallı arasında geçtiği iddia edilen diyaloglardan bazıları şu şekilde:
“ÖZLEDİM SENİ”
Arda Turan: Günaydın, özledim seni neredesin:) Ebru Şallı: Yoldayım
***
Arda Turan: Hoşbulduk, ne zaman dönüyorsun:)Ebru Şallı: Yarın akşam. Sen de pazartesi değil mi.Arda Turan: Evet pazartesi sabah. Göremeyecek miyim seni:))***Arda Turan: Merak ettim, foto at çekimdenEbru Şallı: Atacağım, güzel bir plaj burası. Bakalım nasıl olacak, atarım foto.Arda Turan: İyi olur, sen her şeyin iyisini yaparsın. Kolay gelsin

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol