GÖZLER VE KAŞLAR ORJİNAL...

Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken Göksal Kaya, Meclis'te CHP Grup Toplantısı'nı izledi. Meraklı bakışların üzerinde odaklandığı Kaya, Atatürk'e benzemekten gurur duyduğunu söyledi.

22 Şubat 2011 Salı 17:43
GÖZLER VE KAŞLAR ORJİNAL...

Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken Göksal Kaya, CHP Grup Toplantısı'nı izlemek için Meclis'e geldi. Toplantı öncesinde kuliste otururken meraklı bakışlara hedef olan Kaya, gazetecilerin de ilgi odağı oldu. Kameraların kendisini görüntülediğini fark edince oturduğu yerden kalkan Kaya, ısrarlar üzerine soruları cevapladı. Tiyatrocu olduğunu belirten Kaya, 'Saçlarınız ve kaşlarınız orijinal mi?' sorusuna, "Orijinal" karşılığını verdi. Kaya, bugün makyajsız geldiğini, 10 gündür Ankara'da olduğunu ve merak ettiği için CHP grubunu izlemek için geldiğini belirtti. 'Hiç Atatürk rolü üstlendiniz mi?' sorusuna Kaya, "Üstlendim. Sinan Çetin'le 'Çanakkale'nin ruhu' diye bir sinema filmi yaptık. Mart ayında vizyona girecek. Şu anda da yeni bir filme başladık, Karanlıkta Makyaj. Mart ayının 4'ünde başlıyoruz. Bu film de Atatürk'le ilgili" karşılığını verdi.

'Atatürk'e benzemek nasıl bir duygu' sorusu üzerine ise Kaya, "Apayrı bir duygu. Benzemekten gurur duyuyorum" diye konuştu.

Kaya, daha sonra CHP Grup Toplantısı'nı izledi. Kaya'nın Atatürk'e benzerliği partilileri de şaşırtırken, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, yanında oturan Göksal Kaya'ya bakışları dikkat çekti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol