GÖZ KAMAŞTIRAN GÜZELLER

Antalya'da düzenlenen 'Miss Eurasia 2013 Güzellik Yarışması'na 30 ülkenin kraliçe adayları katılıyor.

30 Mayıs 2013 Perşembe 12:22
GÖZ KAMAŞTIRAN GÜZELLER

 ANTALYA'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Miss Eurasia 2013 Güzellik Yarışması'nda Kırgızistan'ı temsil edecek Anna Papova ile Rusya temsilcisi Nastya Papko, iyi düzeyde Türkçeleriyle dikkat çekiyor.

30 ülke temsilcisi kraliçe adayının katıldığı yarışma kampında, adaylar final için hazırlanıyor. Profesyonel koreograflar eşliğinde çalışan kraliçe adayları taç takmak için yarışacak. Finalistlerin arasında yer alan Kırgızistan temsilcisi Anna Papova, iyi düzeydeki Türkçesiyle şaşırtıyor. Ülkesinde Türkçe eğitimi aldığını belirten Papova, "Türkiye'de çalışmak istiyorum. O nedenle Türkçe öğrendim. Zaten iki ülkenin dili birbirine çok yakın, hiç zorlanmadım" dedi. 

Aynı şekilde birkaç yıl İstanbul'da yaşadıktan sonra ülkesine geri dönen Rus Nastya Papko da mükemmel Türkçesiyle dikkat çekiyor. İngilizce ve Türkçe'yi de en iyi şekilde konuştuğunu belirten Papko, "İşlerim nedeniyle İstanbul'da 1.5 yıl yaşadım. Bu sürede Türkçeyi öğrendim. Şimdi ülkemde modellik yapıyorum. Arada bir de tatil için geliyorum" diye konuştu.

Antalya'da düzenlenen bu yarışmanın finalistleri arasında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Papova ve Papko, büyük final için heyecanlandıklarını belirterek, "3 Haziran'daki finalde derece alırsak, Antalya'da kutlama yapacağız" dedi.


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.05.2013 12:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol