Gelin Adayı Çıldırdı, Suratına Tükürdü!

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, kendisine küfürlü mesaj atan takipçisini ifşa etti. Gelin adayı, takipçisinin attığı çirkin mesaja tepki olarak çektiği videonun sonunda ekrana tükürdü.

04 Aralık 2019 Çarşamba 15:40

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hanife Gürdal, Instagram'ının hikaye kısmında kendisine "Sen önceden kapalı değil miydin o...?" mesajını atan kişiyi ifşa etti. Kendisine küfür edilen Gürdal sinirine hakim olamadı ve tepkisini tükürerek gösterdi.

Evlilik programıyla adını duyuran Hanife Gürdal, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olmuş evlilik yarışmasından ayrıldıktan sonra bir dönem benzin istasyonunda çalıştığını anlatmış, maaşının asgari ücret olduğunu açıklamıştı.  

İşte Hanife Gürdal’ın o açıklamalarından satır başları…

Ben kendimi kendimi kanıtlamak için girmiştim benzin istasyonuna sonra da isteğimle ayrıldım.

Maaşım asgari ücretti, patronumuz mesailerle falan 2100 yüz lira veriyordu.

Bir seneye yakın orada çalıştım. Orada çalışırken bazı terbiyesiz insanlar beni rahatsız etti.

Mesela birisi çalıştığım yere gelip günde üç dört kez taciz ederdi. ‘N’aber, bir gün çay içelim mi, benimle dışarı çıkmak ister misin, neden buradasın?’ tarzı tacizlerde bulunurdu.

Bu durumu patronuma anlattım ‘o kişiye söyleyin bir daha buraya gelip yakıt almasın’ diye tepki gösterdi. O günden sonra da rahatsız etmedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.12.2019 15:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol