EVLİLİK REZALETİNDE RAKAMLAR BELLİ OLDU!

'Yaşananların çoğu kurgu. Bugün aşk yaşa diyorlar, ertesi gün de kavga etmemizi istiyorlar. Adaylara ayda 3 bin 500 liraya kadar para veriliyor.'

30 Mayıs 2017 Salı 00:01
EVLİLİK REZALETİNDE RAKAMLAR BELLİ OLDU!

KHK ile yasaklanmalarının önü açılan ancak RTÜK'ün tüm şikayetlere rağmen denetimleri bıraktığı izdivaç programlardan birine katılan ve geçtiğimiz aylarda kavga ederek ayrılan damat adayı C.H. de stüdyolarda dönen dolapları anlattı. Damat adayı, her şeyin bir kurgu olduğunu, talip çıkmaları karşılığında haftalık ücret aldıklarını söyledi.

İşte ismini vermek istemeyen damat adayının iddiaları:

"Orada bir senaryo var ve ben de buna alet oldum. Bana 'Şu kıza talip çıkacaksın' dediler. Söyleneni yaptım. Bir ay boyunca üç kızla ismim duyuldu. Oradaki bazı insanlar gerçekten eş arıyor. Bazıları ise bu işten para alıyor. Bunu yapımcılar açıktan değil de 'masraflarınızı karşılıyoruz, harçlık olsun' diyerek yapıyorlar. Bu bir kurgu. Bugün 'Sen N. ile aşk yaşa' diyorlar, ertesi gün de kavga edilmesini istiyorlar. İnsanları kandırıyorlar. M. ve B. vardı mesela. İnsanlar arkalarından dua ediyorlardı. Ama B. gerçek hayatta benim bir arkadaşımla beraber. Stüdyoda oyun oynuyor. Üç yıl boyunca evlenmeye gelip orada oturanlar var. Bir insan bu sürede ne yer, ne içer, nasıl geçinir? Sorgulayan yok.

"DIŞARIDAN GELEN BİLMİYOR"

Cast ajanslarından gelen adaylar var mı bilmiyorum. Hepsi de normal vatandaş. Programda gerçekten evlenenler de oluyor. Dışarıdan gelen kızlar, bilmiyor senaryonun döndüğünü. Ben damat adayı olarak kullanıyorum ve gönderiyorum. Eğer loca içerisindeki bir kişi, oradaki başka birine talip çıkıyorsa bilin ki o düşen reytingi yükseltme operasyonudur. Bu sıra hep locadan birbirine talip çıkıyorlar. Konu aynı. Annem istemedi diyor bırakıyorlar.

"HERKESİN ÜCRETİ VAR"

Kanal bana 'Bununla aşk yaşa' dedi. Madem parayla çalışıyorum daha yüksek bir meblağ istedim. Onlar da o kadar veremeyiz dediler. Ben de programı bitirdim. Herkesin bir ücreti var. Kanal gelin adayı B.'yi şoför gönderip evinden alıyor. Televizyon programı bittikten sonra da bırakıyor. Öyle anlaşmış. Aldığı haftalık 750 lira. Kimi haftada 500 lira alıyor, kimi ayda 3 bin 500 lira. Geçen bir alışveriş merkezinde damat adayı M. ile karşılaştım. 'Kanka beni ajans gönderdi 9 bin lira alıyorum, evimin kirasını çıkarıyorum, iki depo benzin veriyorlar' dedi. Ben açıkçası bu kadar vereceklerine inanmıyorum. Öyleyse bana niye program sonuna kadar 5 bin lira vermediler. Mesela VTR çekiyorlar. S ile A'yı Kapadokya'ya, M. ile B'ye Bandırma'ya götürdüler. Sürpriz yapıyorlar yalandan. Hepsi reyting için."





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol