'EVLİLİK PROGRAMLARI DEVAM EDECEK ÇÜNKÜ...'

AKP’ye yakın isimlerden Fatih Tezcan, “RTÜK ATV'deki evlilik programını kaldırabilir ama bunu resmi olarak yapamaz, RTÜK Yöneticileri harcanırlar” açıklamasında bulundu.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 13:24
'EVLİLİK PROGRAMLARI DEVAM EDECEK ÇÜNKÜ...'

AKP’ye yakı n isimlerden Fatih Tezcan, “RTÜK ATV'deki evlilik programını kaldırabilir ama bunu resmi olarak yapamaz, RTÜK Yöneticileri harcanırlar” açıklamasında bulundu.

OHAL kapsamında hazırlanan 2 yeni KHK daha Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan KHK'da son dönemde tartışma konusu olan evlilik programları da yer aldı. Bu nedenle evlilik programlarının kaldırılabileceği tartışması başladı.

 AKP’ye yakı n isimlerden Fatih Tezcan ise konuya ilişkin Twitter’da “RTÜK ahlaksız evlilik programlarını kaldırmadı ve yakın gelecekte de kaldıramaz. Sebebi basit ama kimse konuşamaz. Yine ben anlatayım” diyerek açıklamada bulundu.

“DÖNEN REKLAM VESAİRE PARALARINDAN HABERİNİZ VAR MI?”

“Hangi kanallarda evlilik programı isimli dijital ahlaksızlık ve e-fuhuş var? Bildiğim kadarıyla ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv ve Fox Tv'de” diyen Fatih Tezcan şöyle devam etti:

“Peki sizce bu ülkede herhangi bir konuda Turkuvaz Grubu ve ATV'ye müdahale edebilecek güçte siyasi güce sahip özerk bir kurum var mı? ATV dahil tüm kanallardaki evlilik programlarında dönen reklam vesaire paralarından haberiniz var mı? Bir dostum ‘kimse inanamaz’ demişti. Casting ajanslarından ucuza kiralanan tipler, evlilik programlarının arkasındaki toplum mühendislerinin çizdikleri rolleri oynuyorlar. Mesela 'Muhafazakar hedef kitle'yi ekrana mıhlamak için İzmir erkeklerinin 'yakından' tanıdığı bir hatun ekrana başörtü takılıp çıkarılıyor. Bizim gibi bu pislikleri deşifre edecek isimler medyadan uzak tutulunca, saf halkımız bu oyunları yiyor, ne de olsa başörtülü diye izliyor.”


“RTÜK'ÜN ATV'YE YAPTIĞI GİDER, ATV'NİN ANCAK HOŞUNA GİDER”

Fatih Tezcan, “Kanallar bu ahlaksız rol model oyunları sayesinde hem dindar kesimi ahlaksızlaştırıyorlar hem de korkunç paralar vuruyorlar. Buna ATV dahil” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Aslında ‘ATV başta’ demem lazım. Neden mi? Çünkü ATV'deki program kaldırılırsa Kanal D, Show Tv, Star Tv ve Fox Tv'deki anında kaldırılır. ATV = Turkuvaz = Kalyoncular. (Kalyoncular Devlet ihalelerini alıyor.) Kısacası: RTÜK'ün ATV'ye yaptığı gider, ATV'nin ancak hoşuna gider.

Soru: ATV'deki evlilik programı kalkarsa diğerleri kalkar mı?

Cevap: Kanal D, Show, Star ve Fox'un toplamında ATV'deki siyasi güç var mı?

RTÜK ATV'deki evlilik programını kaldırabilir ama bunu resmi olarak yapamaz, RTÜK Yöneticileri harcanırlar. ATV'nin ikna edilmesi lazımmış.

Cumhurbaşkanımız Kalyoncuları ikna edebilir ama o da bu gruba müdahaleyi hiç tasvib etmez. İşlerin kendi tabii seyrinde cereyanını ister.

Soru: RTÜK ceza keserek caydıramaz mı?

Cevap: RTÜK ATV'ye 'caydırıcı ceza' kesmek için izin almış mı? :)

Buyrun, acı gerçeklerle yüzleşin.

Kısacası: Bu ülkede Turkuvaz Medya istemeden Turkuvaz Medya'ya adam çıkaracak-indirecek, program yaptıracak-kaldırtacak biri yok.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.05.2017 15:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol