Emre Aşık Yağmur Sarnıç Kavgası Büyüyor!

Manken Aysun Kayacı'dan boşanan eski futbolcu Emre Aşık'ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç, canlı yayında yaptığı açıklamada Aşık'ın cinsel yöneliminin farklı olduğunu ve bunu öğrendiğinde üzüntüden 45 kiloya düştüğünü iddia etti.

02 Ekim 2020 Cuma 14:27
Emre Aşık Yağmur Sarnıç Kavgası Büyüyor!

Emre Aşkın ve Yağmur Sarnıç tartışması büyüyerek devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, Emre Aşık’ın cinsel tercihinin farklı olduğunu iddia eden Yağmur Sarnıç, yaptığı açıklamada bu durumu öğrendiğinde 45 kiloya düştüğünü söyledi.

Sarnıç "Ben Emre’nin durumunu ilk öğrendiğimde mesaj attım. Keşke ben bunu öğrenmeseydim de ölseydim dedim. 45 kiloya düştüm. İnsanlar beni arayarak neler anlattı..." ifadelerini kullandı.Önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yağmur Sarnıç, ardından Uçankuş TV’de yayınlanan "Hayatın İçinden" programına katıldı. 

Yağmur Sarnıç, Emre Aşık’ın yıllar önce aşk yaşadığı Aysun Kayacı ile ilgili de dikkat çeken iddialarda bulundu: "Aysun Kayacı ile aşkını ilk başlarda kıskanıyordum ama sonra ne olduğunu duyunca o kıza çok acıdım. Emre kendisi anlattı bana, Aysun’u dövüyormuş. Aysun onun kişisel durumlarını biliyor. Bunları söylemeye kalktığında mafya tarafından tehdit edildi ve ölüm korkusu yüzünden yurt dışına kaçtı." 
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.11.2020 15:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol