DOKTORUM 'YETİŞ' İZMİR'DE...

Tatil yapan Zahide Yetiş, yeni sezona hazırlanıyor.

06 Ağustos 2011 Cumartesi 20:47
DOKTORUM 'YETİŞ' İZMİR'DE...

İZMİRLİ sunucu Zahide Yetiş, Kanal D’nin beğenilen programı 'Doktorum'da 3’üncü sezona hazırlanıyor.

İzleyiciler tarafından sevilen, kadınların güvendiği, kendine yakın bulduğu ekran yüzlerinden Zahide Yetiş, Dr. Aytuğ Kolankaya ile birlikte sundukları 'Doktorum' programının gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlk başlarda çok zorlandığını ama prensipli olması ve azimli çalışmasıyla kısa sürede konuyu kavradığını belirten Yetiş, 3’üncü sezona girerken bile programdan çıktıktan sonra ertesi gün hata yapmamak, izleyenlere yanlış bilgi vermemek için hala her gün adeta ders çalıştığını söyledi.

Hayatı boyunca elinden geldiğince çaresizlere çare olmaya çalıştığını belirten Zahide Yetiş, "Allah'a, bana böyle bir fırsat verdiği için şükrediyorum. Ekip olarak insanların çaresiz kaldığı sağlık konusunda destek olmaya, bilgi vermeye, yaşamları değiştirmeye devam ediyoruz. En çaresiz olanlar cocuklar ve ne yapacağını bilemeyen aileler. Gözyaşlarımı tutamadığım çok oldu. Uzun yıllar yaşadığım ekran tecrübesi ve ciddiyeti işimi daha da iyi yapmamı sağlıyor" diye konuştu.

Yetiş, kendisinin de konuk ettikleri Dr. Mehmet Öz’den çok etkilendiğini dile getirerek, "Her gün yumurta, yulaf ve yoğurt tüketiyorum. Sabah erken kalkmaya, egzersiz yapmaya, uykusuz kalmamaya özen gösteriyorum" dedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol