DOĞUM GÜNÜNÜ ARKADAŞLARIYLA KUTLADI

28 yıldır toplu konut üreten ve Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen EGE-KOOP'un başarılı satış danışmanlarından Müjde Uygur, 33. yaş gününü kutladı.

29 Mart 2012 Perşembe 15:55
DOĞUM GÜNÜNÜ ARKADAŞLARIYLA KUTLADI
Geçtiğimiz günlerde iş, siyaset ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katılımıyla Ankara Temsilciliği'nin açılışını gerçekleştiren EGE-KOOP, ulusal marka yolculuğunu emin adımlarla sürdüredursun Genel Başkan Hüseyin Aslan liderliğindeki ekip de başarılı çalışmaları ile göz dolduruyor. Ekibin önemli üyelerinden biri olan Satış Danışmanı Müjde Uygur, doğum gününü öncelikle çalışma arkadaşlarıyla birlikte kutladı. 
EGE-KOOP Satış Danışmanı Filiz Cekli, Halkla İlişkiler Servisi'nden Özge Varol ve Özlem Bilgin'in organize ettiği kutlama etkinliğinde Genel Başkan Danışmanı Ayda Saryal Mac, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Necati Şentürk ve çalışanlar yeraldı.
Alkışlar arasında doğum günü pastasını kesen Uygur, " 32 yılı geride bıraktım. Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Yeni yaşımın tüm sevdiklerime ve bana sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum." dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mecit Çöllek 2012-03-29 23:39:01

ne yapalım bize faydasımı var çok mu önemlisimdi

Avatar
Enver Altuner 2012-03-29 23:40:48

Tanımasamda Eğeli olduğu için kesinlikle Atatürkçü'dür. Doğum günün kutlu olsun Müjde..