DEVLETİN ZİRVESİ NİKAHTA BULUŞTU

Sanayi Bakanı Ergün'ün kızı ile AK Parti'li Tanrıverdi'nin oğlu yaşamlarını birleştirdi. Nikah töreninde, Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek ile Başbakan Erdoğan ''tanıklık'' yaptı.

24 Aralık 2012 Pazartesi 10:10
DEVLETİN ZİRVESİ NİKAHTA BULUŞTU

 Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün kızı Saliha Ergün ile AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin oğlu Furkan Tanrıverdi'nin, nikah töreni ATO Congresium'da gerçekleştirildi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı. 
Cumhurbaşkanı Gül, ''Değerli iki arkadaşının değerli iki çocuğu''nun nikahlarına şahitlik etmekten duyduğu mutluluğu belirtti. Çifti tebrik eden ve mutluluk temennisini yineleyen Gül, evlilik cüzdanını ''Her zaman olduğu gibi'' diyerek geline verdi. 
TBMM Başkanı Çiçek de nikahın hayırlı olması temennisinde bulunarak, ''Allah hepinize, hepimize, milletimize böyle güzel günler, güzel anlar yaşatsın'' diye konuştu. 
Başbakan Erdoğan ise çifte ''iki cihan saadeti'' dileyerek çiftten ''üç çocuk'' istedi. Erdoğan'ın üç çocuk talebi salondakilerce alkışlandı.
Anayasa Mahkemesi Kılıç da genç çiftin evliliklerinin ömür boyu sürmesini dilediğini ifade etti.  
Başbakan Yardımcısı Arınç ise ''iki güzel ailenin çok iyi yetişmiş iki güzel evladının nikahlarının mübarek olması'' dileğinde bulunarak, çifte sağlık ve mutluluk temenni etti. 
Nikaha Başbakan Yardımcıları Ali Babacan, Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ ile bakanlar, milletvekilleri, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol