DEFNE'NİN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Şüpheli biçimde hayatını kaybeden sunucu Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni kesinleşti...

21 Mart 2011 Pazartesi 12:54
DEFNE'NİN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

32 yaşındaki Defne Joy Foster’ın 1.5 ay önce ani ölüm haberi Türkiye’yi şoke etmişti. Foster’ın eğlence dönüşü gittiği gazeteci Kerem Altan’ın evinde fenalaşarak ölümü şüpheli bulunmuştu. Astım hastası olan Foster’ın vücudunda cinayet şüphesi doğuracak bulguya rastlanmamıştı.

Olay yerine gelen doktorun yaptığı incelemede, ‘solunum yetmezliğine bağlı kriz’ tanısı konulması, akıllara boğulma şüphesini getirmişti. Savcı Adli Tıp’tan kesin otopsi raporu istemişti. Adli Tıp tetkiklerinde Foster’ın elle yüz kapatmak ya da boyundan sıkmak suretiyle havasız kalarak ölümünün mümkün olmadığı tespit edildi.

Kimya ve Morg İhtisas Daireleri’nde yapılan tetkiklerde Foster’ın kanında uyuşturucu maddeye rastlanmazken alkol çıktığı öğrenildi.

CNN Türk’ün dün duyurduğu habere göre Foster’ın ölüm nedeni ise kronik solunum yetmezliği hastalığı olan KOAH olarak tespit edildi.

Rapora göre, Foster’ın nefes borusuna kaçan kusmuk ölümüne neden oldu. Hazırlanan rapor, soruşturmayı yürüten savcılığa bu hafta gönderilecek.

KOAH’ın başlıca belirtisi, akciğerlerde hava yollarının daralmasına bağlı olarak nefes darlığı.





Anahtar Kelimeler:
Defne Joy FosterKerem Altan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol