ÇİĞ KÖFTE YEDİ, MORAL BULDU

Uğradığı silahlı saldırının ardından Almanya'nın Münih kentine 65 kilometre mesafedeki dünyaca ünlü "Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau" hastanesinde tedavisi süren İbrahim Tatlıses'in önümüzdeki günlerde fizik tedavi işlemlerine başlayacağı bildirildi.

11 Nisan 2011 Pazartesi 10:14
ÇİĞ KÖFTE YEDİ, MORAL BULDU
Çiğköfte yiyen Tatlıses'in moralinin oldukça iyi olduğu açıklandı.

Tatlıses'in hayranları sanatçıyı görmek ve geçmiş olsun dileklerini sunmak için hastaneye gelirken, gazeteciler kamera ve fotoğraf makineleri ile içeriye alınmıyor. Hastane bahçesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan İbrahim Tatlıses'in amcasının oğlu Halil Tatlı, İbrahim Tatlıses'in durumunun ve moralinin iyi olduğunu söyledi.

Tatlıses'in sağlık durumuyla ilgili hastane doktorlarından şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmezken, İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'nın önümüzdeki birkaç gün içinde hastane doktorlarıyla ortak basın açıklaması düzenlemesi bekleniyor. Bandajları alınan Tatlıses'in kısmi felçli sol el ve ayağına önümüzdeki günlerde bilgisayarlı robot takılacağı ve fizik tedavi işlemlerine başlanacağı belirtildi.

Dün Münih'teki Türk basınıyla bir araya gelen ve Münih polisi olarak güvenlik noktasında sorumluluğu aldıklarını ifade eden Münih Emniyet Müdürü Prof. Dr. Wilhelm Schmidbauer, hastane önünde, içeride ve yoğun bakımda olmak üzere çok sayıda sivil polis memurunun Tatlıses'in güvenliğini sağlanması için görev yaptığını ifade etmişti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol