CEMİYET NORMANDİYA'YI KEŞFETTİ!..

Başarım Sensin Derneği üyeleri ve cemiyet hayatının önemli isimleri, Türkiye'nin en çok gezen rehberi Saffet Emre Tonguç'un muhteşem anlatımı ile birlikte tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü Normandiya'daydı.

17 Ekim 2017 Salı 23:50
CEMİYET NORMANDİYA'YI KEŞFETTİ!..

Ünlü ressamların tablolarından fırlamışçasına yemyeşil doğaya sahip Normandiya, birbirinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakıyor. Cruise Brands ve Başarım Sensin Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilen Normandiya gezisine cemiyet hayatının ünlü isimleri yoğun ilgi gösterdi. Geziye katılan isimler arasında; Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, Figen Kıral, Fulya Nayman, Çiğdem Hitay, Sedef Mercan, Meral Yazıcı, Gülbin Gürel, Serap Taşdemir, Hande Kaptanoğlu, Şehnaz Akbaşoğlu, Gaye Alacalar, Feride Kalkan, Aysun Doğan, Tülin Demiroğlu, Serap Uman, Sibel Kerimoğlu, Mine Aksu, Gülşah, Güler Şat, Nilüfer Sertel, Meral Kosif, Burcu Cesur, Fazilet-Muhittin Hacıhüseyinoğlu, Evrim Kırmızıtaş, Tuba Keskin, Mine Persentili, Hatice Çakır, Mesure, Şafak Batur, Fatma Şule Angün, Serda Büyükkoyuncu ve Hatice Özgören yer aldı.

Misafirler, profesyonel rehber, tarihçi ve yazar Saffet Emre Tonguç'un muhteşem anlatımıyla Rounen şehrinden Claude Monet'in yaşadığı ev ve resmini çizdiği balıkçı kasabası Honfleur'e, Hıristiyanlar için kutsal yerlerden biri olarak kabul edilen Le Mont Saint Michel'den olağanüstü malikanelere sahip Trouville Sur Mer'e kadar birçok tarihi ve doğal güzellikleri gördü.

Gezisinin son gününde Normandiya'nın en köklü ailesi Barriere'nin sahip olduğu Hotel le Royal Deauville'de muhteşem bir gala yemeği gerçekleşti. Sıra dışı ve etkileyici dekorasyonuyla misafirlerini büyüleyen otelde, Başarım Sensin Derneği'nin elite isimleri şıklıklarıyla göz doldurdu. Gala yemeği sırasında Saffet Emre Tonguç, cemiyetin ünlü konuklarına tarihi oteli anlattı ve tura katılım gösterdikleri için teşekkür etti. Başarım Sensin Derneği'nin elite üyelerinin Normandiya'da gerçekleştirdiği bu gezi ve gala yemeğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı sağlandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol