BU DA YALNIZLAR PARTİSİ...

Merkezi Ankara'da bulunan ve Türkiye genelinde 5 bine yakın üyesi bulunan Macera Spor Kulübü tarafından, Sevgililer Günü gecesinde 'Yanlızlar Partisi' düzenlendi. Partiye sevgilisi olmayan üyeler katıldı.

15 Şubat 2012 Çarşamba 13:02
BU DA YALNIZLAR PARTİSİ...

Partiye katılan üyeye, evli veya sevgilisinin olduğunun ispatlanması halinde 100 TL para cezası ile cezalandırılması uygulaması yapıldı.

Kavaklıdere'de bulunan Beer Station Bar'da bir araya gelen 100'den fazla üye, müzik eşliğinde gönüllerince eğlenip, neşeli saatler yaşadı. Macera Spor Genel Koordinatörü Nur Bulut, düzenledikleri 'Yanlızlar Partisi' hakkında yaptığı açıklamada, "Macera Spor olarak Dünya Sevgiler Günü'nde bizde 'Yanlızlar Partisi' düzenledik. Sevgilisi olanların bu özel günde bir partiye ihtiyaçları yok. Yanlız olanların ise evde tek başına oturup hayata küsmek yerine, diğer yanlız arkadaşları ile birlikte eğlenerek neşeli bir gece yaşamasını düşünerek bu partiyi gerçekleştirdik. Kim bilir, belki de bu parti sayesinde hayatının aşkına kavuşabilir, ya da güzel dostluklar başlayabilir. Amaç, bu özel günde sevgilisiz de eğlenebilineceğini, hayatın her koşulunda süprizlerle dolu bir macera olduğunu göstermek istedik" dedi.
GENÇLERE DOĞAYI VE SPORU SEVDİRMEK 
Macera Spor Kulübü olarak 3 yıldır Ankara'da faaliyet gösterdiklerini ve Türkiye genelinde 5 bine yakın üyeleri bulunduğunu her her mevsim de doğa sporları yaptıklarını hatırlatan Nur Bulut, "Her mevsim yürüyüş, yamaç paraşütü, dalış ve maraton koşuları düzenleip, insanları zinde tutmaya ve bağımlılık yaratan şeylerden uzak tutmaya çalışıyoruz. Özelliklere gençlere doğayı ve sporu sevdirmek istiyoruz" dedi.
BAŞKENTTE MARATON KOŞUSU
Dünyanın bütün başkentlerinde maraton koşularının yapıldığına dikkat çeken Bulut, "Başkentimizde böyle bir etkinlik yok. Başkentler maraton koşusunu başkentimizde de başlatmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde düşüncelerimizi ortaya koyacağız. İnsanların daha pozitif olması ve insanların birbirlerine karşı iyimserliği artırma yolununda spor yaparak ve doğa ile içiçe olarak terapi olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

DHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol