BOYNER KIZI AYVALIK'IN GELİNİ OLDU

Türkiye’nin en zengin işadamlarını Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde buluşturan düğün, önceki gün düzenlenen ilginç bir nikâh töreni ile başladı.

31 Ağustos 2012 Cuma 11:10
BOYNER KIZI AYVALIK'IN GELİNİ OLDU

 Türkiye’nin en zengin işadamlarını Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde buluşturan düğün, önceki gün düzenlenen ilginç bir nikâh töreni ile başladı. 

Türkiye’nin önde gelen sanayicilerinden Cem Boyner’in, Bilgün Dereli ile evliliğinin meyvesi olan güzel küçük kızı Emine Boyner; Ayvalık’ın önemli işadamlarından Mustafa-Fatma Kürşat’ın yakışıklı oğlu Ali Kürşat ile önceki gün Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’in kıydığı nikâhla dünya evine girdi. Ayvalık’a bağlı Küçükköy beldesinin, dünyaca ünlü Sarımsaklı sahilinin bir uzantısı olan Badavut Yarımadasındaki, ‘Amanın Biyç’ olarak da bilinen eski tuzla kalıntılarının bulunduğu bölgede, basına kapalı olarak kıyılan nikâha davetlilerin bermuda şort ve kadınlarında rahat kıyafetlerle katıldığı gözlendi. İlk bakışta, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Halis Komili, Show TV’nin eski sahibi Erol Aksoy, Profilo Holding’in sahibi Hayati Kamhi, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık’ın ileri gelen işadamları, Coca-Cola’nın ABD CEO’su Muhtar Kent’in yeğenleri Sezai Ömer Madra ve Salih Madra gibi isimlerden oluşan davetlilerin,‘Amanın Biyç’e balıkçı sandallarıyla giderek, yalınayak katıldıkları nikâh töreni ve güneşin batışının ardından, saat 20.30’da kıyıda bekleyen balıkçı tekneleriyle davetliler konakladıkları yerlere uğurlandı.
Nikâhın ardından geceyi serbest zamanla geçiren davetliler, bugün Cem Boyner’in Cunda boğazında bulunan malikânesinde yapılacak görkemli düğünle yeniden bir araya gelecek. Ayvalık ve Cunda adasındaki birçok otel, seçkin davetlileri ağırlarken, iş dünyasının ünlü simalarından Koç Holding’in Onursal Başkanı Rahmi Koç’un ‘Nazenin IV’ ismini taşıyan süper lüks yatını da düğün nedeniyle Cunda Boğazında bulunan Tavuk Adası açıklarına demirlediği gözlendi. Düğüne; Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Halis Komili gibi dev işadamlarının yanı sıra İstanbul Jet Sosyetesinin tanınmış simalarının da katılmasının beklenildiği kaydedildi.
Yılın düğünü olarak kabul edilen organizasyon kusursuz olabilmesi için, Tüsiad’ın bir önceki Başkanı ve Cem Boyner’in şu anki eşi Ümit Boyner’in de yoğun çaba gösterdiği gelen bilgiler arasında.

SERHAT ŞENKÖKÇÜ - SUAT SALGIN 

İHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol