BODRUM'A GÜZEL YAĞDI...

"Dünyanın 7 Kıtası Modellik Yarışması"na katılacak mankenler Bodrum'da kampa girdi.

23 Eylül 2011 Cuma 19:23
BODRUM'A GÜZEL YAĞDI...

 Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenecek modellik yarışmasına katılmak üzere 23 ülkeden gelen mankenler, Yalı beldesindeki beş yıldızlı otelde kampa girdi. Otelin toplantı salonu, sahili ve havuz başındaki provalarda, modeller turistlerin yüreklerini hoplattı. Modellerin verdiği sıcak pozları gören turistler, kamera ve makinalarına sarıldı. 

Bodrum'da 27 Eylül'de yapılacak "Dünyanın 7 Kıtası Modellik Yarışması"na katılacak 24 ülkenin mankeni, Yalı beldesindeki Letonya Resort Otel'de kampa girdi. Başta Fasion TV olmak üzere Avrupa'nın bir çok ünlü ajansında model ve manken olarak çalışan güzeller, otelin konferans salonu, sahili ve havuz başında düzenlenen prova tanıtım çekimlerine katıldı. DHA muhabirlerinin özel izinle görüntülediği profesyonel mankenlerin otel bahçesindeki pozlarını, konaklayan Ermeni, Hollandalı, Danimarkalı ve Belçikalı turistler de ilgi ile izledi.

Ermenistan'ın dünyaca ünlü modacısı Kevork Shadoyan'ın yöneticiliğini yaptığı Shadoyan Fashion Mankenlik Ajansı ile yarışmanın organizatörü Ashot Khachatryan'a ait Uluslarararası Mankenlik Ajansı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Dünyanın 7 Kıtası Modellik Yarışması" öncesinde bir basın toplantısı düzenlendi. Modacı Kevork Shadoyan, üç yıldır Türkiye'de organize edilen yarışmanın Ermenistan ve komşu ülkelerde büyük yankı bulduğunu söyledi. Shadoyan, yarışma nedeniyle 130 Ermeni vatandaşının tatil için Bodrum'a geldiğini belirterek, "Geçen yıl Ermenistan modeli birinci olmuş, çok sıcak izlenimlerle ülkemize dönmüş, Bodrum ve Türkiye'yi tanıtmıştı. Bundan çok etkilendim ve 2012 kreasyonumu, Paris'te düzenleyeceğim defile öncesinde ilk kez burada sergilemek istedimö dedi. 

İki ülkenin siyasileri arasında zaman zaman gerginlikler yaşansa da bunların tarihe bırakılması gerektiğini ifade eden Shadoyan, "Ben sanat ve bu tür etkinliklerin ülkeleri birbirine daha da kaynaştıracağına, bir çok siyasetçiden daha etkili olacağına inanıyorum. Bu yarışma nedeniyle birçok Ermeni vatandaşı tatil için Bodrum'a geldi. Tam bir ay önceden bu yarışmayı Ermenistan televizyonlarında ve medyasında duyurmaya başladıkö dedi.

Shadoyan, organizasyon kapsamında 3. Uluslararası Çocuk Yarışması'nın da düzenleneceğini ve buna da 16 çocuğun katılacağını söyledi.

ESKİŞEHİRLİ MODEL

Yarışmada Türkiye'yi 20 yaşındaki Eskişehirli Özüm Tuncay temsil edecek. Joker Ajansı'nda 4 yıldır profesyonel olarak modellik yapan Tuncay, "Ülkemi temsil etmek ve Bodrum'u tanıtmak amacıyla katılacağım yarışma benim içinde hem deneyim hem de heyecanlı bir etkinlik olacak. Umarım yarışmadan iyi bir sonuç ile ayrılırımö dedi.

DÜNYA TELEVİZYONLARINDA

Modeller, kamp çerçevesinde Antik Tiyatro, Myndos Kapısı, Gümüşlük, Gökova'nın çeşitli koyları, Oraklar, Kara Ada, Sedir Adası'na giderek tanıtım çekimi yapacak. Modeller, Efes, Pamukkale ve Meryemana gezilerine katılacak. Modellerin katılacağı çekimlerle hazırlanacak kataloglar, 38 ülkede 16 yabancı dile çevrilerek dağıtılacak ve 60 ülkenin televizyonlarında gösterilecek.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol