BİR GÜZELİN GÖZYAŞLARI

Dünya güzeli Azra Akın davalı sıfatıyla hakim karşısına çıktığı duruşmada gözyaşlarını tutamadı.

09 Ekim 2012 Salı 13:54
BİR GÜZELİN GÖZYAŞLARI

Akın, 17 Aralık 2011'de bir gazeteye verdiği röportajda kendisi için “Uğursuz biri, hangi diziye çıksa o diziyi batırdı”, “Kıvanç’ın cinselliğine leke getirdi” gibi açıklamalarından ötürü organizatör Erkan Özerman hakkında tazminat davası açmıştı. 

 İstanbul 20. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada davalı Azra Akın ile avukatı hazır bulunurken Özerman’ı ise avukatı temsil etti. Duruşmada söz alan Akın’ın avukatı Yalçın Kavak, Özerman’ın hiçbir neden yokken Azra Akın hakkında hakaret içeren beyanlarda bunduğu belirtti.

Müvekkiliyle hiçbir ilgisi yokken bir röportajında Erkan Özerman’ın müvekkili hakkında “Hollanda varoşu”, “Uğursuz bir insan”, “Hangi diziye çıksa o diziyi batırdı”, “Kıvaç’ın cinselliğine leke getirdi” şeklinde ifadeler kullandığını belirten Avukat Kavak, “Cumhuriyet tarihinde iki tane Türk dünya güzelinden biri müvekkilimdir. Özerman ‘Ben onun nasıl dünya güzeli olduğunu biliyorum’ diyerek, dünya güzelliğine de leke getirmiştir. Müvekkilim onun yüzünden bir yılı aşkın süredir iş yapamamıştır. İçin için ezilmiştir. Muhterem mahkemeye sığınmıştır” dedi.
Duruşmada söz alan 2002 yılı dünya güzeli Azra Akın, “Bütün bunlar beni gerçekten çok üzdü, derinden yaraladı” dedi. Cümlesini tamamlamakta zorlanan Akın’ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Eliyle gözyaşlarını silen Akın daha sonra, “Kusura bakmayın ilk kez duruşmaya çıkıyorum” diyerek yerine oturdu.
Özerman’ın avukatı Sadettin Dayıoğlu da müvekkilinin röportajında bir çok ünlü isimle ilgili yorumlar yaptığını belirterek Akın’ı doğrudan itham edecek şekilde yorumlarının bulunmadığını savundu. Özerman’ın Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ’u evladı gibi sevdiğini ifade eden avukat Dayıoğlu, dava konusu röportajda yer alan beyanların daha önce basında yer aldığını söyledi.
Mahkeme tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
Duruşmanın ardından adliyeden ayrılan Azra Akın, basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kaçındı. Akın daha sonra avukatıyla birlikte adliyenin otoparkına inerek adliyeden ayrıldı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol