Beklenen Gün 'Bazen' İle Geldi!

Aslında hukukçu kimliği ile bilinen ama son dönemde söz yazarı ve yorumcu olarak da dikkatleri üzerine çeken Yeşim Ayan'ın beklenen eseri iki gün sonra müzikseverlerle buluşuyor.

11 Nisan 2019 Perşembe 13:14
Beklenen Gün 'Bazen' İle Geldi!

Geçtiğimiz aylarda “Zaman Durmaz” Anla ve 3. Olarak Bir Avuç Gökyüzü teklisiyle söz yazarı, besteci ve yorumcu olarak müzik piyasasında büyük yankı uyandıran Yeşim Ayan, bu kez BAZEN isimli şarkısıyla hayranlarının karşısına çıkacak. Söz ve müziği kendisine düzenlemesi Celal Babadağ'a ait olan 'BAZEN' şarkısı iki gün sonra Balyoz münik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayında olacak. Ayan'ın 'BAZEN' isimli son eseri akustik gitar, çello ve vokal ağırlıklı ve duygusal bir şarkı olması ile de merak uyandırıyor.

YEŞİM AYAN ASLINDA BİR AVUKAT!
İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gördüğü sırada şarkı sözü ve şiir yazmaya başladı. İlk, Orta ve Lise yıllarında çeşitli korolarda solist olarak görev aldı. Avukatlık yapmaya başladığında, müzik tutkusu peşini bırakmadı ve flüte yönelerek, özel kurslarda eğitim almaya başladı. Son beş yıldır, yoğun olarak şarkı sözü yazarlığı ve beste yapıyor. Sözü ve bestesi kendine ait seksene yakın şarkısında, doğu ve batı ezgilerini harmanlıyor. Şarkılarında, kendi yaşanmışlıklarından ve duygularından kaynaklanan hikayeler anlatıyor. İnsanların yüreklerine dokunabilmek, sanatçının tek arzusu. Müziğin insanları birleştiren, ruhlarını besleyen en etkili sanat olduğuna inanıyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol