'BAŞÖRTÜSÜ TEKSTİL MALZEMESİ' DEDİ VE OLAN OLDU

Sanatçı Şevval Sam'ın bir söyleşide söylediği, "Başörtüsü benim için tekstil malzemesi, insan dünyaya çıplak geldi. " sözleri olay oldu.

28 Haziran 2012 Perşembe 16:39
'BAŞÖRTÜSÜ TEKSTİL MALZEMESİ' DEDİ VE OLAN OLDU
Sanatçı Şevval Sam'ın bir söyleşide söylediği, "Başörtüsü benim için tekstil malzemesi, insan dünyaya çıplak geldi. Türkiye'de korku imparatorluğu ve mahalle baskısı var. Düşünce özgürlüğü yok" sözleri sanatçıya pahalıya patladı. Karamürsel Belediyesi bu sözler nedeniyle Şevval Sam konserini iptal etti.

Sanatçı Şevval Sam'ın, Van'da Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından öğrenciler için düzenlenen söyleşide, "Başörtüsü benim için tekstil malzemesi, insan dünyaya çıplak geldi. Türkiye'de korku imparatorluğu ve mahalle baskısı var. Düşünce özgürlüğü yok" gibi açıklamalarının basına yansımasının ardından Sam’a tepkiler çoğaldı, sanatçının konserleri iptal edildi. Şevval Sam’ın 3 Temmuz Karamürsel Kurtuluş Şenlikleri'ndeki konseri, organizasyonu düzenleyen Karamürsel Belediyesi tarafından iptal edildi. Belediyeden şenlikte Şevval Sam yerine Gülben Ergen’in konser vereceği açıklandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol