BAŞKAN BALAYINA ÇIKIYOR

Evlendikten kısa bir süre sonra şike davası nedeniyle cezaevine giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım gecikmiş balayına çıkıyor.

15 Ağustos 2012 Çarşamba 10:29
BAŞKAN BALAYINA ÇIKIYOR

 Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçen yıl evlendiği Gonca Yıldırım ile balayına çıkıyor

Fenerbahçe geçen yılın 3 Temmuz tarihinden beri tarihinin en fırtınalı günlerini geçirirken, başta Aziz Yıldırım bir yıl boyunca şike suçlamasıyla hapiste yatmıştı.
EŞİYLE HİÇ VAKİT GEÇİREMEDİ
Hapse alınmadan sadece bir buçuk ay önce evlenen Yıldırım, o dönemdeki lig yarışı ve şampiyonluk nedeniyle de eşi Gonca hanımla çok vakit geçirememişti. 2 Temmuz'da serbest bırakılan Yıldırım bu kez de içeride geçirdiği süreçle ilgili olarak sürekli basın karşısına çıkarken, bırakmadığı Fenerbahçe başkanlığı için de hatırı sayılır bir zaman harcadı.
BEKLENEN TATİLE KAVUŞUYORLAR
Bir yıldır hayatının en zorlu ve yoğun günlerini geçiren başkan, sonunda eşiyle vakit geçirmek için zaman buldu. Takvim gazetesinin haberine göre; Erzurum'da oynanan Süper Kupa finaline gitmeyen ve bu hafta sonu başlayacak ligi de beklemeyen başkan eşi Gonca hanımla nihayet beklediği tatile çıkıyor.
UZUN BİR BALAYI
Bugün balayına çıkması beklenen başkanın ya yurtdışına ya da Bodrum'a gitmesi bekleniyor. Alınan bilgilere göre Aziz Yıldırım ve kendisinden 22 yaş genç olan eşi Gonca balayında uzunca bir süre geçirecek. Hapse girdiği dönemde ve öncesinde sık sık sağlık sorunları yaşayan Aziz Yıldırım, yakın çevresine uzun yıllardır dinlenme fırsatı bulamadığını ve sıkı bir tatile ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol