BAK SEN ŞU CECELİ'YE...

Mustafa Ceceli, Gezi eylemine destek veren arkadaşlarını Twitter listesinden çıkardı. Ceceli, bir de dini bir twit attı...

06 Haziran 2013 Perşembe 14:38
BAK SEN ŞU CECELİ'YE...

 Pop şarkıcısı Mustafa Ceceli’den meslektaşlarını şaşırtan davranış. 

Gezi Parkı eylemlerine sessiz kalan Ceceli, aralarında Demet Sağıroğlu, İskender Paydaş gibi ünlü isimlerin de bulunduğu birçok arkadaşını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabındaki listesinden sildi. 

 Bu duruma son derece sinirlenen Demet Sağıroğlu, “Beni neden takipten attın? En çok sana şaşırdım?” diye tepki gösterdi. İskender Paydaş ise ‘Hacı’ lakaplı popçunun paylaştığı dini bir tweet’i “Çok etkileyici” diyerek eleştirdi.
 
Yaşanlardan bir gün sonra Mustafa Ceceli sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından meslektaşı Demet Sağıroğlunu etiketleyerek şunları yazdı; "ben seni mutlulukla takip ediyorum. Hatta yazdığın bir mesajı RT dahi yaptım.:)İlk baştaki bilgi kirliliği öyle çok arttı ki. Fakat ana sayfam öyle bir kaosa döndü ki bir süre arkadaşlarımı takibi durdurdum. Lütfen aksini düşünme. "follow forever""
Ayrıca Ceceli, İskender Paydaş'ı da etiketliyerek "sen paylaştığım videoya çok etkileyici yazmışsın, fırsatçılar istediği yere çekmiş.." şeklinde Twitter'dan yazdı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.06.2013 14:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol