ANTEP'TE 'YAZA MERHABA'

SANAYİSİ ve kültürüyle ’Güneydoğu’nun Paris’i’ olarak nitelendirilen Gaziantep, artık gece yaşamı ile de ön plana çıkmaya başladı.

23 Nisan 2011 Cumartesi 22:01
ANTEP'TE 'YAZA MERHABA'

Gaziantep’te peş peşe açılan eğlence mekanları, eksikliği hissedilen gece yaşamına renk katarken, düzenlenen partiler ve bu partilerde performans sahneleyen DJ’lerin katıldığı geceler İstanbul’u aratmıyor.

Gaziantepliler, önceki gece Bertan Sakallı organizasyonunda Şato Club’da gerçekleşen ’Yaza Merhaba Partisi’nde DJ Tucker, DJ Edi, DJ Ane Tuğçe Çelik’in gösterdiği canlı performans ile doyasıya eğlendi.

DJ SEVGİLİ DESTEĞİ

Erkek meslektaşlarının ardından sahne alan ve seksi kıyafetiyle göz dolduran DJ Ane Tuğçe Çelik, çaldığı şarkılarla gençleri coşturdu. Gecenin geç saatlerine kadar süren partide Ane Tuğçe Çelik’e zaman zaman sevgilisi DJ Edi de eşlik etti. Partide lazer gösterileri de beğeni topladı. DJ’ler, insanını çok sıcak buldukları, yemeklerini de çok beğendikleri Gaziantep’te gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını, kısa süre sonra yeniden birlikte olmayı istediklerini dile getirdi.

Milliyet





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol