ALTIN KÜRE SAHİPLERİNİ BULDU...

Oscar'dan sonra sinema dünyasının en prestijli ödüllerden kabul edilen Altın Küre'de Ben Afflect, "Argo" filmi ile "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" ödüllerine layık görüldü.

14 Ocak 2013 Pazartesi 09:58
ALTIN KÜRE SAHİPLERİNİ BULDU...

 Altın Küre Ödülleri, Beverly Hills'te düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. "En İyi Yönetmen" ve "En İyi Film" ödüllerini alan Afflect, "ödülün ne olduğu çok da önemli değil ama isminizin Steven Spielberg, Ang Lee, Kathryn Bigelow ve Quentin Tarantino ile anılması muhteşem bir şey" dedi.

"Lincoln" düşkırıklığı yaşattı
Spielberg'in 7 dalda aday gösterilen "Lincoln" filmi, gecede büyük düşkırıklığı yaşadı. 12 dalda Oscar'a da aday gösterilen film, sadece Daniel Day-Lewis'e "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü getirdi. 
ABD'nin 16. Başkanı Abraham Lincoln'ün köleliğe karşı verdiği savaşı anlatan "Lincoln" filminin sunumunu ise eski Başkan Bill Clinton yaptı. 
Sunucu Amy Poehler'in "heyecan verici bir özel konuk: Hillary Clinton'ın kocası" diye sahneye davet ettiği ve uzun bir süre ayakta alkışlanan Clinton, Lincoln'ün, ilke ve uzlaşı ile amacına ulaştığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Speielberg'in muhteşem filmi, Lincoln'un bunu nasıl başardığını gösteriyor ve bize bir kez daha başarabileceğimiz umudunu veriyor."
Usama bin Ladin'i yakalamak için düzenlenen askeri operasyonu konu alan "Zero Dark Thirty"de bir CIA ajanını canlandıran Jessica Chastain, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü.
Amour
Avusturyalı yönetmen Michael Haneke'nin yaşlı çiftin öyküsünü anlattığı "Amour" filmi, geceden "En İyi Yabancı Film" ödülüyle ayrıldı. 
Adele'in şarkısı en iyi
Pop yıldızı Adele ise James Bond serisinin son filmi "Skyfall" için yaptığı şarkı ile "En İyi Şarkı" ödülünü kucakladı. 
Eşcinsel olduğunu açıkladı
Cecil B. DeMille Yaşamboyu Başarı Ödülüne layık görülen Jodie Foster ise eşcinsel olduğunu açıkladı ve emekliye ayrılacağının sinyallerini verdi. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol