13 ADIMDA BALIK BURCU...

İşte size 13 adımda balık burcu birini tavlamanın yolu yordamı!

19 Şubat 2015 Perşembe 15:21
13 ADIMDA BALIK BURCU...

 Kimisi hiç ümit vermez, kimisi arifeyi gösterir de bayramı cenazeye çevirir. Zordur balık burcu birini tavlamak. Yemeğe çıkmak istersiniz arkadaşıyla gelir, duygularınızı açacak olursunuz size "dostum" der yıkılırsınız. Bir türlü hayallerinizde yaşattığınız o el ele sahneleri yaşayamazsınız zalım balık burcu yarla. Bazen de tam elde ettim derken, gelir başkası kapar sizin avuçlarınızdan. Balık burcu birini sevmek hüsranı en başından kabul etmek gibidir. Ama yolunu yordamını bilirseniz balık burcu birini tavlamak, balık avlamak gibi olabilir. Not defterlerinizi hazırlayın, onu bugün tavlayacaksınız!

1. Çarpılın

Öncelikle balık burcu vatandaşların biraz çarpıcı karakterler olduğunu kabul etmek lazım. Karşılaştığınız anda sizi çarpar kendinize getirir. Ona karşı kayıtsız kalmadığınızı daha ilk tanışma anında belli etmeniz gerekir. Eğer çarpıldığınızı hissetmezse ve eğer onun da sizde gönlü varsa, sizi net olarak çarpacaktır hazır ve nazır olun!

2. Kontrol etmeye çalışmayın

Balık burcu birini asla kontrol altında tutmaya çalışmamalısınız. Yani onu olduğu gibi kabul edin, doğal ortamından koparmayın. Onu avcunuzda tutmaya çalışmayın. Bunu yaparsanız, size zarar verecek şekilde isyan edecektir. Kontrolünüzden çıkacak ve kendisini de derbeder edecektir. Siz siz olun bırakın balık burcu sevdiğiniz nasılsa öyle kalsın.

3. Sakin olun

Balık burcu birine yakınlaşmak için sakin de olmanız gerekir. Gereksiz heyecanlar size baltayı taşa vurduracaktır. Kendinizi aşkın coşkusuna kaptırmayın, o da sizin gibi bir insan sonuçta. Sakin sakin, mantıklı bir şekilde yaklaşın. Öbür türlü saldırıyormuş gibi görünür onu kaçırırsınız.

4. Ayaklarınız yere bassın

Balıklar karşılarında karakterli ve duruşu olan insanlar görmek isterler. Sakın ola kendinizden feragat etmeyin. Elbette herkes ilişki sırasında kendinden bir şeyler verir. Ancak özveri ayrı bir şeydir, kendinden vazgeçmek ayrı bir şeydir. Balık burcu sevdiğinize karşı duruşunuz olmazsa, kendinizi ona kaptırırsanız olmaz bu iş, platonik aşkta boğulursunuz.

5. Zalım olmayın

Balıklar duruşu olan kişileri severler ancak duruşunuzun da seviyeli olması gerekir. Hunharca yaklaşımlar hem balık burcunu kaçırır, hem de size zarar verir. Genelde balıklara karşı yapılan sert yaklaşımlar, aynı sertlikte karşılık bulur. "Sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde" gibi yaklaşımlardan uzak durun. Savaş değil bu sonuçta aşk. Nazik yaklaşın zalımlık etmeyin.

6. Onun dünyasına girmeye hazır olun

Balık burcu sevgililer, sevdiklerini kendi dünyalarına çekerler. Öyle senin arkadaşların, benim arkadaşlarım muhabbetlerini unutun. Eğer balık burcu birini seviyorsanız onun hayatının derinliklerine inmeli ve onun yanında durmasını bilmelisiniz. Öyle "Yok canım sen gez arkadaşlarınla" demek yok. Tutup elinden siz de gideceksiniz yanında. Yoksa başka kapıya...

7. Klişe olmayın

Balık burcunu tavlamak için klişe yöntemleri bir defa unutun. Öyle çiçektir, iltifattır, uzun bakışmalardır falan bunları aklınıza bile getirmeyin. Balık burcu, onlar için neler yapabildiğinizi görmek isteyecektir. Hayal gücünüzü zorlayın ve onu en çılgın, en seksi ve en baştan çıkarıcı yöntemlerle tavlamaya çalışın. Ne kadar sıra dışı bir yaklaşımınız olursa şansınız o kadar artar.

8. Hayatınızda ona yer açın

Balık burcu çok kıskanç olmasa da hayatınızda hoşuna gitmeyen kişileri temizlemek isteyecektir. Siz fark etmeden daha hayatınıza girdiği an, sizin etrafınızdaki bazı kişileri uzaklaştırdığını görebilirsiniz. Balık burcu biri hayatınıza aniden girer ve tehdit olarak gördüğü her kim varsa düşmanı İzmir'den denize döker misali ortalığı darmaduman eder. Bu sebeple siz daha işi başından sıkı tutun, onun tehdit olarak görebileceği kişileri hayatınızdan temizlemeye bakın, işi ona bırakmayın.

9. Savaşa hazır olun

Balık burçları inanılmaz bir şekilde kendi aralarında uyumlu bir burçtur ve birbirlerini çekerler. Farklı burçtan biriyseniz öyle bodoslamadan balık burcu çiftlerin, grupların arasına dalmayın. Ortalık karışır. Balıklar birbirleri için sonuna kadar savaşırlar, onların arasına giren kolay çıkamaz. Bu yüzden mücadeleye hazır olmanız gerekir. Usul usul, yavaş yavaş yaklaşın yoksa yersiniz tokadı.

10. Sıkmayın darlamayın

Balık burcu birini tavlamayı başardınız diyelim. "Oh nasıl olsa benim kollarımda" diyerek ona baskı uygulamayın. Kesinlikle onu daraltmayın. Bir bunalırsa, sizi kendisini ve her şeyi yakar da gider. Tutamazsınız avuçlarınızda, çünkü özgürlüğüne düşkündür balıklar.

11. Rakipleriniz olduğunu unutmayın

Balık burcu biriyle flört ederken rehavete de kapılmayın. Sonuçta çarpıcı ve çekici biriyle birliktesiniz. Etrafta ona dikilen gözler de olacaktır, onu arzulayanlar da olacaktır. Bu sebeple en ufak rehavet anında bir bakmışsınız başkasına yar olmuş. Çapkın değillerdir ancak onlara sahip çıkmasını bilemezseniz, giden gider tutamazsınız. Balık burcu birini seviyorsanız bilin ki en az sizin kadar dişli rakipleriniz onun etrafında dört dönüyordur.

12. Sabırlı olun

Balık burcu birini elde etmek hepsinden önce sabır gerektirir. Hedefinize kilitlenmeli ve uzunca bir süre beklemelisiniz. Siz onu izlerken o da sizi izliyordur emin olun. En zayıf anında yakaladığınız zamanda bile, o aslında size teslim olmayı seçmiş demektir. Bunun için doğru yerde ve doğru zamanda harekete geçmek için sabırla bekleyin zafer sizin olacaktır.

13. Çantada keklik olayına girmeyin

Hiç kimse bir ilişkide çantada keklik görülmemelidir. Hele ki balıklar... Bir balığı tavladıktan sonra aradan yıllar geçse bile her an elinizden kaptırabilirsiniz. Balıklar, ilgi görmek ve sevilmek isterler. Bu ilgi ve sevgiyi bulamazlarsa, onu daha çok isteyen birine gitmekte mahsur görmezler. Ve inanın kaçan balık her zaman büyük olur...

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.02.2015 15:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol