'Kur'an'da İsmet İnönü İle İlgili Ayet Var...'

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Hakan Sağlam, Akit TV'de katıldığı bir programda "Kuran'ı Kerim'de İsmet İnönü ile ilgili ayet var" dedi. Sağlam'ın skandal sözleri sosyal medyada gündem oldu.

24 Mart 2019 Pazar 01:12

Akit’de Halis Özdemir’in “Vizyon” programına katılan Mehmet Hakan Sağlam, Kurtuluş Savaşı kahramanı ve Türkiye’nin 2’nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’ye çok ağır hakaretlerde ve iftiralarda bulundu.

Sağlam, “Kuran’ı Kerim’de İsmet İnönü ile ilgili ayet var” deyip, şu skandal sözleri sarfetmekten geri kalmadı:
" Bakın Kuran'ı Kerim'de İsmet İnönü ile ilgili ayet biliyor musunuz? Bin 400 yıl önce yazılmış Kur'an'ı Kerim'de İsmet İnönü ile ilgili yazılmış ayet var. Kur'an'ı Kerim şunu söylemiyor mu? 'Benim mabedlerimi yıkan, ibadet yapılmasını engelleyenden daha zalim kim olabilir ki...' demiyor mu? Ee bu da mabedleri kapatmadı mı, satmadı mı? Yani Çanakkale'deki ve Bursa'daki camiler genelev yapıldı yahu.. Şarap mahzeni yapılan var, tütün deposu yapılan var, nalbant yapılan var, tüp deposu yapılan var, tahıl ambarı yapılan var. Bu yapılan yer Anadolu, Anadolu; İstanbul, Ankara, Kilis... Ayrıca bu İsmet İnönü denen zat, on iki adaları kalkmış biz bunları nasıl koruyacağız diye Yunan'a vermiş..."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
M. Erbay 2019-03-24 12:03:07

Bu devirde bu kadar ÜŞÜTÜK ADAM nasıl oluyor da program yapmak için bir TV ye çağrılıyor. O TV 'nın de aynı kafada olduğunu biliyoruz zaten. Ancak şunu da yazmadan geçemeyeceğim. ALLAH BELANIZI VERSİN. SİZİN GİBİ DİN TACİRLERİ NEDENİYLE YÜCE DİNİMİZ GÜÇ KAYBEDİYOR. Sizin gibi geri zekalıları davet eden ve bu deli saçmalarını söyleyenler de senden aşağı değiller.Hepinize lanet olsun...

Avatar
Ali 2019-03-25 02:12:41

Allah belanı versin iftiracı.