SOMA İÇİN HAYDİ ZUMBA'YA...

ZUMBA FITNESS, sosyal sorumluluğunu yine ihmal etmedi ve bu yıl Soma Devlet Hastanesi'nin en önemli eksikliklerinden birinin giderilmesi için harekete geçti.

22 Ekim 2014 Çarşamba 14:24
SOMA İÇİN HAYDİ ZUMBA'YA...

 Rotary Kulübü ve İzmir EKonomi Üniversitesi'nin desteği ve İzmir'in önde gelen Zumba eğitmenleri Nursen Akat ile Pelin Çevik'in liderliğinde gerçekleştirilecek 'Rotary Güz Festivali' 25 Ekim Cumartesi günü saat 11.00'da başlayacak.

İzmir Ekonomi Üniversitesi kampüsündeki festivale hayırsever vatandaşları katkı vermeye çağıran Zumba Eğitmeni Nursen Akat, " Soma'da 301 vatandaşımız sadece ailelerinin geçimini sağlamak adına yaşamlarını kaybetti. Bu facia beraberinde birçok eksikliği de gözler önüne serdi. Bunlardan biri de böylesi bir bölgede var olan tek sağlık kuruluşu, Soma Devlet Hastanesi'nin yanık tedavi ünitesinin olmamasıydı. Sosyal sorumluluğumuz gereği elimizi taşın altına koyduk ve bu festivali düzenleme kararı aldık. Hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyor, Cumartesi günü son derece renkli geçecek festivalimize davet ediyoruz" dedi.







yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 22.10.2014 14:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ali dikme 2014-10-22 17:55:30

Acilar acilardan buyuk birbirini kovalarcasina kime ne kadar bilmiyorum katilmayi Cook isterdim o gün sizinle olmayi dusunecem hoscakalin güzel insanlar