ŞAMPİYON KÖPEKLER VİLLAKENT'TE

Alman Çoban Köpekleri Irk Standartları Yarışması Türkiye Şampiyonası, ikinci kez Menemen Seyrek’de bulunan EGE-KOOP Villakent ‘te yoğun bir katılımla gerçekleşti. EGE-KOOP’un sponsorluğunu üstlendiği Menemen Belediyesi’nin de destek verdiği şampiyonada 96 Alman kurdu yarıştı.

09 Nisan 2012 Pazartesi 11:23
ŞAMPİYON KÖPEKLER VİLLAKENT'TE

 Türkiye'nin dört bir tarafından ve yurt dışından 96 Alman kurdu, şampiyonluk için Menemen’in EGE-KOOP Villakent Mahallesi’nde bir araya geldi.  Irk standartlarının öneminin anlatıldığı ilk günkü seminerin ardından, Pazar günü yarışmalar gerçekleştirildi.  Dişi ve erkek köpekler ayrı olarak 3-6 ay, 6-9 ay, 9-12 ay, 12-18 ay, 18-24 ay, 24 ay üstü açık sınıf, 24 ay üstü kral sınıf şeklinde Alman ve Türk hakemlerden oluşan jüri tarafından değerlendirildi. 7 grupta dereceye giren yarışmacılara kupa ve ödülleri, yarışma sonunda düzenlenen törende takdim edildi. Dernek Başkanı Ahmet Karataş, bu yarışmalar ile Alman çoban köpekleri üretiminde ırk standartları konusunda en iyi köpeklerin seçilip, damızlık olarak kullanılmalarının sağlandığını söyledi.

MENEMEN YENİDEN TALİP
Menemen’i çağdaş ve modern bir kent kimliğine kavuşturmak için bir taraftan alt yapı hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini, sosyal ve kültürel faaliyetlere de büyük önem verdiklerini belirten Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “ Ülkemizin farklı bölgelerinden ve yurt dışından bu yarışma için ilçemize gelenler ile Menemenli hemşehrilerimizi buluşturan bu etkinliği, hem ilçemizin tanıtımı hem de doga ile dost nesiller yetiştirilmesi anlamında çok önemsiyorum. Gelecek yıllarda da bu etkinliğin ilçemizde yapılabilmesi için desteğe hazırım. “ dedi.





ASLAN: VİLLAKENT  BÜYÜK BİR ŞANS
İzleyicilere keyifli bir gün yaşatan şampiyonanın sponsorluğunu üstlenen EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan ise,  başarılı organizasyona ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Villakent’i çekim merkezi haline getiren bu gibi etkinliklere desteklerinin süreceğini kaydeden Aslan, “ Villakent İzmir’in sayılı yaşam alanlarından biridir. Yeşil alanlarından sosyal donatılarına, binalarından temiz havasına dek Villakent Avrupai yaşam imkanları sunmaktadır.  Bu organizasyonun gerçekleşmesine katkı sunan Menemen Belediyesi’ne de şükranlarımı sunuyorum. “ ifadelerini kullandı.





yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
mustafa akın 2019-06-14 13:22:55

35 akp 35